• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Artesania, Comerç, Fires i Mercats

Formentera presenta les accions promocionals de final d'any

Foto 2021 promocio Italia 2El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Turisme, informa sobre les accions promocionals que està duent a terme aquests dies. Avui Formentera participarà en una fira en línia que porta la nostra destinació fins a Islàndia. Durant la setmana passada Formentera va participar en dos roadshows (esdeveniments promocionals itinerants) que varen recórrer quatre ciutats d'Itàlia i tres de Suïssa. La pròxima setmana la destinació Formentera es promocionarà en la fira International Luxury Travel Market de Cannes (ILTM).

Islàndia

Avui Formentera participa en la trobada en línia 'Relaunch'22' adreçada al sector de viatges i premsa a nivell internacional, però que sobretot se centra en el mercat islandès. "En aquest taller de treball en xarxa posarem els nostres esforços a destacar els aspectes naturals de Formentera, en sintonia amb els d'Islàndia, així com els vincles que ens uneixen amb aquesta destinació que també és illenca com nosaltres", segons ha destacat la vicepresidenta.

Itàlia i Suïssa

La setmana passada Formentera va recórrer quatre ciutats italianes, Milan, Torino, Roma i Nàpols, en un esdeveniment promocional itinerant organitzat per Tourespaña. La vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer ha destacat que "ens hem sumat a aquesta promoció per no perdre presència en el mercat italià, tradicionalment fidel a la nostra destinació i en el qual cercam turisme de qualitat, que s'estimi Formentera i ens ajudi a cercar l'equilibri entre la satisfacció del resident i la del turista".

La nostra destinació també ha participat en un altre esdeveniment promocional itinerant organitzat per Tourespaña, que en aquest cas ha recorregut tres ciutats de Suïssa, Ginebra, Berna i Zuric. "En aquesta acció promocional, Formentera ha destacat els atractius de l'illa, sobretot davant la crisi sanitària, on hi ha molts espais a l'aire lliure que els visitants poden gaudir d'una manera segura", segons ha assenyalat Alejandra Ferrer. A més, ha afegit que "també ha promocionat tots els esdeveniments de final i principi de temporada per atreure turistes i oferir un valor afegit".

International Luxury Travel Market de Cannes

La pròxima setmana, entre el 6 i el 9 de desembre, Formentera també es promocionarà a la International Luxury Travel Market de Cannes (França). "Mantendrem trobades de feina amb agents de viatges i empreses especialitzades en turisme de luxe que es mostren interessats a conèixer la nostra illa", segons ha explicat la també responsable de Turisme. "Destacarem els atractius turístics de l'illa durant la temporada baixa així com la seua oferta cultural i esportiva i la seva història, gastronomia i costums", ha afegit.


30 de novembre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Alejandra Ferrer defensa la recerca de l'equilibri de l'illa a la V Jornada sobre Turisme i Societat a Girona

foto 2021 gironaLa vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, ha assistit avui a la V Jornada sobre Turisme i Societat - Els Nous Horitzons del Turisme que té lloc a la Fundació La Caixa de Girona. Alejandra Ferrer ha participat en la taula temàtica sobre "Models turístics" i ha explicat el model que es defensa a Formentera des de la creació del Consell, que "està basat en l'equilibri i que cerca la millora de l'experiència dels visitants mentre, a la vegada, es millora i respecta la qualitat de vida dels residents", segons ha exposat.

Alejandra Ferrer ha fet un repàs a la història turística de l'illa i ha destacat com la triple insularitat la va protegir d'especulacions que varen patir altres territoris costaners. "Actualment des del Consell de Formentera portam endavant polítiques per cercar l'equilibri entre la protecció del territori i l'economia turística i l'ús dels recursos naturals; a més, hem creat l'Observatori de Formentera, una eina per aconseguir dades sobre els punts forts de la nostra destinació, però també les amenaces i així poder fer polítiques que les contraresten", segons ha explicat.

La vicepresidenta ha destacat algunes de les polítiques que s'han fet per apostar per un turisme de qualitat que vengui a cercar una experiència única a Formentera, amb un ritme diferent, tranquil i calmat. L'aposta per crear una gran xarxa de recàrrega de vehicles elèctrics, les rutes verdes, el sostre de places turístiques o el projecte formentera.eco (que regula la circulació de vehicles durant la temporada alta), són alguns dels exemples.

Tot i això, la també responsable de Turisme ha fet referència als reptes i amenaces actuals al territori, com ara la saturació, i també amb relació a la mar, amb els fondejos, la necessitat de reordenar els usos del port i adaptar-los a les necessitats de l'illa i a la seua capacitat de càrrega o la necessària descarbonització. En aquest sentit, ha demanat "d'una banda, valentia per dur endavant polítiques de protecció, i d'altra banda, respecte des de les altres administracions per convertir-les en una realitat, i més autogovern per fer-ne una gestió directa". Per acabar, Alejandra Ferrer ha destacat que "hem de seguir treballant en la conscienciació perquè la gent s'estima el que coneix, i allò que estimam, ho protegim". Finalment, ha afegit que "ha arribat el moment en què ha quedat clar que més no és sempre millor, però millor sí que pot significar més".


26 de novembre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Formentera presenta diferents campanyes per incentivar les vendes del petit comerç a l’hivern

foto 2021 comerc hivernBLa presidenta i consellera de Comerç del Consell de Formentera, Ana Juan, acompanyada pel president de la Petita i Mitjana Empresa de Formentera, Josep Mayans, la gerent Lydia Álvarez, i la representant de la Cambra Comerç d'Eivissa i Formentera, Caterina Tur, han presentat avui les campanyes comercials de cara a les festes nadalenques com ara el Compra a Casa, el Black Friday i el Concurs d’Aparadorisme.

La presidenta Ana Juan ha subratllat “l’esforç permanent del comerç local per oferir un bon servei, proper i diferenciat durant tot l’any”, i ha assenyalat, també, “que el sector i l’Administració han de mirar cap endavant, amb un nou pla, que presentarem aviat, de desenvolupament comercial i empresarial a l’illa per millorar les seues prestacions i la seua competitivitat”. La presidenta també ha comentat que enguany torna el Mercat Nadalenc, des del 3 de desembre fins al 6 de gener, amb set casetes: tres per a comerços i artesans, tres per a restauració i una per a organismes públics i/o associacions sense ànim de lucre.

Respecte a les campanyes, per ordre cronològic, aquest divendres 26 novembre, el Consell de Formentera i la PIMEF han posat en marxa la jornada 'Black Friday a Formentera', a través del seu programa de fidelització per al comerç local Compra a Casa. Durant aquesta jornada, totes les compres a partir de 15 € que es realitzin en els establiments adherits a Compra a Casa participaran en el sorteig d'una targeta regal de 50 euros.

Al Nadal compra a casa

Un any més, durant les festes, s'ha activat la campanya 'Al Nadal compra a casa’ que premiarà les compres que es realitzin a Formentera entre l’1 de desembre i el 6 de gener. Així, enguany se sortejarà entre totes les compres d’un mínim de 20 euros que es realitzin durant aquest període una targeta regal de Compra a Casa de 500 euros.

El president de la PIMEF, Josep Mayans, ha destacat que actualment són 36 els establiments adherits al programa Compra a Casa, “el doble de quan varen començar al 2016”. I ha destacat la “cada vegada més important presència de la targeta entre els comerciants i compradors de l’illa”.

Concurs d'aparadorisme nadalenc

Per altra banda, la Cambra de Comerç i el Consell han convocat el Concurs d'aparadorisme nadalenc, que enguany compleix quinze edicions, amb l'objectiu de promoure l'ambient festiu nadalenc entre els establiments de l'illa. El període d'inscripcions comença avui i finalitza el 9 de desembre. Caterina Tur ha recordat que “l’any passat es varen presentar vint comerços, una xifra molt bona malgrat la covid-19”. Els premis es faran públics el 13 de desembre, i enguany, com a novetat, s’han establert quatre categories de premis: a la millor ambientació nadalenca, al muntatge comercial, a l’originalitat i a l’ecocreativitat. Els quatre guanyadors rebran 150 euros cadascun i una placa de reconeixement. Per a més informació i inscripcions es pot contactar amb la Cambra de Comerç al telèfon 971 32 20 71 i amb l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC).

22 de novembre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Demà s’obri el termini per a l’adjudicació de les casetes del Mercat Nadalenc

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Comerç, informa que demà s’obrirà el termini de presentació de sol·licituds per a l'adjudicació de les casetes del Mercat Nadalenc de l'any 2021-22. Aquestes sol·licituds es poden presentar fins al 24 de novembre a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) i també telemàticament a l’oficina virtual del Consell (OVAC). Les bases es troben al tauler d’anuncis de la pàgina web www.conselldeformentera.cat.

El Mercat Nadalenc d’enguany adjudicarà un màxim de set casetes: tres per a comerços i artesans, tres per a restauració i una per a organismes públics i/o associacions sense ànim de lucre. El mercat s'inaugurarà el 3 de desembre i se celebrarà fins al 6 de gener, ambdós inclosos, a la plaça de la Constitució de Sant Francesc.

Entre totes les sol·licituds que es presentin dins el termini establert i que compleixin amb els requisits exigits es farà un sorteig davant el secretari del Consell.

19 de novembre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Encara hi ha cinc places disponibles del programa SOIB Reactiva per contractar joves desocupats menors de 30 anys

El Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Emprenedoria i Desenvolupament Local, informa que encara hi ha cinc places disponibles per contractar persones aturades a través del programa SOIB Reactiva https://soib.es/es/soib-reactiva. Les places disponibles són de tres auxiliars administratius i dos operaris de brigada, i corresponen a línia 1, per a joves desocupats, menors de 30 anys i inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

19 de novembre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2021xi soib reactiva

 

Més articles...

Pàgina 10 de 60

10

Ens trobareu a:
Darrere de la Sala de cultura (Cinema)
C. de Pius Tur Mayans, 14
07860 Sant Francesc
tel. 971 32 12 75 ext.22
amaliamora@conselldeformentera.cat

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)