• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Benestar Social

El Centre de Dia torna a obrir

El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Benestar Social, informa que el Centre de Dia ha tornat avui a obrir amb normalitat, després que les sis treballadores assistencials que varen ser contactes estrets d’un usuari del centre, positiu en covid-19, hagin donat negatiu en les proves i hagin complit el període d’aïllament establert per protocol. El centre es va tancar el 25 de febrer, després de conèixer el cas positiu, i es va fer un cribratge entre els usuaris i treballadors, amb resultats tots negatius. Els contactes estrets, per la seva banda, han passat dos proves PCR en aquest període de temps.

A més, cal recordar que tots els usuaris i treballadors del centre ja estan vacunats i que el fet de vacunar evita desenvolupar la malaltia de manera greu.

8 de març de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

L’expert en neurociència David Bueno, protagonista de la ‘Xerrada per a famílies’ d’aquest dijous

cartell 2021 11 marcDavid Bueno, doctor en biologia, professor i investigador en neurociència en la Universitat de Barcelona, oferirà aquest dijous 11 de març a les 17 hores, pel canal de Facebook del Consell de Formentera, la conferència “Aprendre del canvi i la incertesa: una perspectiva neuroeducativa”. La conferència forma part del cicle “Xerrada per a famílies” que organitza l’àrea de Benestar Social i que aquest dijous abordarà, tal com assenyala David Bueno, “com el cervell s’adapta als canvis en aquest temps d’incertesa i com podem gestionar aquests canvis des del punt de vista de l’educació”.

8 de març de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

El Centre de Dia roman tancat davant el positiu d’un usuari

El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Benestar Social, informa que el Centre de Dia romandrà tancat aquesta setmana davant el cas positiu d’un usuari, que continua actiu, i que obliga a les sis treballadores que varen ser contactes estrets a romandre aïllats als seus domicilis, tal com estableix el protocol sanitari. La setmana passada, després de conèixer el cas positiu, es va fer un cribratge entre els usuaris i treballadors del centre, amb resultats tots negatius. Ara, la previsió és que si no hi ha més incidències, el centre pugui obrir el dilluns 8 de març.

3 de març de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

La campanya ‘Ara més que mai, cuidem les nostres emocions’ s’acomiada amb el final del nivell 4 reforçat

cartell 2021 ara mes que mai CaAvui s’ha publicat el darrer vídeo de la campanya “Ara més que mai, cuidem les nostres emocions”. Els protagonistes del quart i últim vídeo de la campanya són una família de Formentera. Bartolo, Mari, Elma i Adel ens expliquen com la pandèmia els ha llevat moltes coses, però també els ha fet un gran regal: temps en família! En aquesta entrega també s’han editat dos cartells adjunts. Es poden veure a les xarxes socials del Consell.

La presidenta Alejandra Ferrer ha agraït la participació de tots els protagonistes de la campanya que “ens ha ajudat a enviar missatges d’ànim a la ciutadania, per extreure la part positiva de la situació, en el moment de màxima restricció a causa del nivell 4 reforçat d’alerta sanitària”. Ferrer ha dit que “totes i tots els ciutadans podien haver protagonitzat algun d’aquests vídeos, perquè la pandèmia ens afecta a cadascú de nosaltres”, i ha demanat que “tot i que la campanya finalitza, esperem que el seu esperit continuï, perquè encara no hem sortit ni de la crisi sanitària, ni de la econòmica, i haurem de continuar fent sacrificis per garantir la seguretat sanitària, així que venen temps en què necessitarem seguir cuidant les nostres emocions”.

El 3 de febrer va sortir la primera entrega de la campanya, coincidint amb la primera setmana del nivell 4 reforçat d’alerta sanitària. Avui 26 de febrer es difon el darrer vídeo.

Els altres protagonistes de la campanya han set: el formenterer Juanjo Escandell amb un vídeo en que ens va mostrar que córrer és la seva manera de fer front al virus, i ens va demanar que no ens rendim i que aprofitem totes les oportunitats que ens brinda Formentera.

El segon vídeo va estar protagonitzat per la infermera Elena Lisbona, que ens va explicar que passejar per les platges de Formentera, mantenir el contacte amb els éssers estimats i l’acompanyament dels amics han set claus per poder superar la malaltia de la covid-19.

Pep de n’Andreu va protagonitzar el tercer vídeo. Aquest formenterer, que va néixer en plena Guerra Civil, ens va parlar de com afronta la pandèmia des de la seva experiència. Ho fa amb ganes de què la vacuna torni a posar les coses al seu lloc i amb les feines del camp com a refugi!

“Esperam que cadascú de vosaltres pugui trobar la seva pròpia medecina per fer front a la situació tan excepcional que estam vivint i sobretot que aviat puguem celebrar que tot això son només records que ens han de servir d’experiència per valorar les petites grans coses que ara trobam a faltar”, ha conclòs la presidenta.

Podeu consultar els 4 vídeos i els 9 cartells creats per la campanya a la web del Consell de Formentera:
http://conselldeformentera.cat/index.php?option=com_content&view=article&id=7583&Itemid=668&lang=ca


26 de febrer de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Tercera entrega de la campanya ‘Ara més que mai, cuidem les nostres emocions’

cartell 2021 ara mes que mai 3aAvui us fem arribar la tercera entrega de la campanya “Ara més que mai, cuidem les nostres emocions”. Aquesta vegada el protagonista del vídeo és Pep de n’Andreu, un formenterer que va nàixer en plena Guerra Civil. En el vídeo, Pep ens explica que des de sempre ha hagut de treballar dur per sortir endavant, i que ara amb la pandèmia ha hagut de deixar de fer moltes de les coses que li agraden. Pep espera que la vacuna torni a posar tot al seu lloc, mentrestant troba a les feines del camp el seu refugi, i recomana als joves que segueixen mantenint aquesta tradició.

Recordam que amb aquests materials des del Consell de Formentera es vol animar a la població de l’illa a tenir actituts positives que els ajudin a cuidar les seves emocions i les dels que els envolten. Durant aquest moment de restriccions hi ha moltes coses que no es poden fer, però la campanya posa en valor les que sí que podem continuar fent.

Podeu descarregar el vídeo aquí:

https://wetransfer.com/downloads/e05f55dbdf70b52dce61bca995c2801520210216182002/cae6462a5a6425664fe7f02e128045f720210216182018/e33a83

També el podeu veure al canal de YouTube del Consell de Formentera:

https://youtu.be/ShaAWwe17Dk

Teniu adjunts els dos cartells nous de la campanya associats a aquesta entrega.

La pròxima setmana es farà la quarta entrega. Recordem que la campanya es difon principalment per xarxes i missatgeria.

17 de febrer de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

3a campanya emocions INDIVIDUALS aficions

3a campanya emocions INDIVIDUALS ALIMENTACIo

 

Més articles...

Pàgina 3 de 41

3

cons_aferssocials_1

padib_1

atencio_dependencia_1

apneef 2018

aecc_1