• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Benestar Social

La caminada solidària per al Dia Internacional de les Persones Diversament Hàbils se celebra el dissabte 10

Aquest dissabte 10 de desembre, a les 11 hores, se celebrarà la caminada solidària, amb motiu del Dia Internacional de les Persones Diversament Hàbils i que va ser ajornada el passat dia 3 per causes meteorològiques. La sortida serà des del jardí de ses Eres.


7 de desembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022xii caminada

Tretze alumnes completen el Curs per a estrangers que organitza el Consell

foto 2022xii curs integracioTretze alumnes varen finalitzar ahir el Curs d'Integració Social i Cultural organitzat per l'àrea d'Immigració de Benestar Social del Consell de Formentera i que enguany ha complit divuit edicions. El curs s'ha desenvolupat durant aquest mes de novembre a l'Escola d'Adults de Formentera i ha comptat amb alumnes residents a l'illa de diferents països d'origen. Els alumnes són de Colòmbia, Brasil, Veneçuela, Xile i Uruguai, i recolliren els seus diplomes de la mà de la presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan.

30 de novembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Activitats a Formentera amb motiu del Dia Internacional de les Persones Diversament Hàbils

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Benestar Social, informa de les diferents activitats amb motiu del Dia Internacional de les Persones Diversament Hàbils que se celebra el pròxim 3 de desembre. Les activitats s'han iniciat aquesta setmana i culminaran el dia 15 amb una conferència dins del cicle Xerrades per a famílies i docents.

Les activitats estan organitzades per l'Associació de Persones amb Necessitats Especials d'Eivissa i Formentera (APNEEF), Asociación de Fibromialgia y Síndrome de Fatiga Crónica de Ibiza y Formentera (AFFAC), Asociación Española Contra el Càncer (AECC), el Centre de Dia i el Consell de Formentera.

Des d'ahir dilluns, la ràdio pública de Formentera, Ràdio Illa, celebra fins al dia 1 de desembre, a les 9.45 hores, les xerrades Diversament hàbils, que compten amb la participació de professionals en el sector de la integració i la diversitat funcional.

Aquest dijous està programat el contacontes Contar contigo a càrrec de Maritza Caballero, que se celebrarà a les 17.00 hores al Punt de Lectura de Sant Ferran (al nou Espai Cultural de Sant Ferran). El contacontes està adreçat al públic general i, especialment, a infants diversament hàbils, a partir de 2-3 anys. L'aforament és limitat.

El divendres, dia 2, a les 18.30 h es projectarà el curtmetratge CODA, amb la col·laboració de Formentera Film, i la pel·lícula d'animació japonesa A silent voice. A continuació, hi haurà una sessió de reflexió amb els joves.

El dissabte dia 3, el Dia Internacional de les Persones Diversament Hàbils, a les 11 hores se celebrarà la caminada solidària, amb sortida del jardí de ses Eres.

Les activitats finalitzaran el dijous 15 de desembre amb el cicle Xerrades per a famílies i docents, concretament amb la xerrada "Educar en la diversitat", a càrrec de Neus Martorell i Carmen Muñoz, que se celebrà a les 17.00 hores a la sala de plens. Per assistir-hi, cal fer reserva prèvia al telèfon 971 321 271 o al correu educaciosocial@conselldeformentera.cat.


29 de novembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022xi diversament

El Consell organitza un nou curs de dispensació responsable d'alcohol

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Benestar Social, organitza aquest 1 de desembre un nou curs de dispensació responsable d'alcohol i reducció de riscos adreçat a personal actiu en espais de música i ball, especialment personal de barres i responsables d'establiments. El curs és gratuït i s'impartirà en una sessió, de 16 a 18 hores, a la sala de formació de les oficines de Benestar Social, ubicades al Centre de Dia del Consell de Formentera.

Aquest és el quart curs que se celebra enguany i forma part de les accions promogudes dins de la campanya 'No t'ofeguis en alcohol' que impulsa el Consell de Formentera i compta amb la col·laboració de la Fundació Salut i Comunitat, la PIMEF, Cambra de Comerç i Federació Hotelera.

L'objectiu del curs és adquirir els coneixements clau per tal de fomentar uns espais de música i ball més segurs i augmentar la sensació de benestar en els usuaris.

Els interessats a participar en el curs han de tenir els 18 anys complits en el moment de realitzar el curs i han de formalitzar la inscripció al correu electrònic educaciosocial@conselldeformentera.cat, indicant nom complet i número de telèfon. S'entregarà un certificat d'aprofitament de Benestar Social.

29 de novembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022xi dispensacio

Jornades de formació, taules informatives, gala balear de premis i un vídeo per celebrar el Dia del Voluntariat a Formentera

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Benestar Social, informa de les activitats que se celebren a Formentera durant una setmana amb motiu del Dia International del Voluntariat, que es commemora el 5 de desembre.

El conseller de Benestar Social, Rafael Ramírez, ha destacat la tasca "que porten a terme les entitats i les persones voluntàries de Formentera amb l'objectiu d'aconseguir una societat més igualitària, participativa i associativa" i ha assenyalat que "les institucions hem de contribuir en el seu suport, reconeixement i visibilització a la societat".

Les activitats començaran aquest dimecres dia 30 de novembre amb dos sessions a la sala de formació de l'àrea de Benestar Social. La primera, de 16 a 18.30 hores, una sessió de formació bàsica de voluntariat i la segona, de 18.30 a 20 hores, una sessió informativa per a entitats de voluntariat. Les dos sessions seran impartides per la Plataforma del Voluntariat de les Illes balears. Inscripcions per a la sessió bàsica a l'àrea de Benestar Social. Telèfon 971 32 12 71

El dijous 1 de desembre, Formentera acollirà la gala de lliurament dels premis autonòmics de voluntariat del Govern balear, que es celebraran a la sala de plens a les 19 hores, i on també es retransmetrà un vídeo homenatge al voluntariat de Formentera fet pel Consell de Formentera.

El divendres 2 de desembre es penjarà una pancarta al balcó de la seu del Consell de Formentera.

El dilluns, 5 de desembre, Dia del Voluntariat, des de les 10 fins a les 13 hores a la plaça de la Constitució, les entitats i associacions de voluntariat de l'illa instal·laran taules informatives sobre les accions i projectes de voluntariat que porten a terme. Participaran APNEEF, AECC, Associació Reis Mags, Associació Festa Intercultural, Creu Roja i Acción Francisco. Aquest mateix dia, el Consell publicarà en les seves xarxes socials el vídeo commemoratiu d'homenatge a les persones voluntàries.


28 de novembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022xi voluntariat

Més articles...

Pàgina 6 de 59

6

telf emergsocial 112

Ens trobareu a:
Venda des Brolls, 53
07860 Sant Francesc Xavier
tel. 971 32 12 71 · fax 971 32 20 39
benestarsocial@
conselldeformentera.cat

Centre de Dia
Venda des Brolls
07860 Sant Francesc Xavier
tel. 971 32 16 17 · fax 971 32 22 20

cons_aferssocials_1

padib_1

atencio_dependencia_1

apneef 2018

aecc_1