• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Benestar Social

Formació per millorar la convivència a les aules

foto 2022xii anar AEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Benestar Social, informa que aquesta setmana els alumnes de sisè del CEIP Mestre Lluís Andreu, CEIP El Pilar, CEIP Sant Ferran i de primer d'ESO de l'IES Marc Ferrer han realitzat una formació de millora de la convivència escolar per part de Fundació Anar.

L'objectiu de la xerrada és desenvolupar programes d'intervenció que promoguin i millorin la convivència dins de les aules. Aquesta Fundació ajuda infants i adolescents amb risc. També se'ls ha facilitat les línies d'ajuda d'Anar tant per als mateixos infants, com per a les famílies. Podeu trobar la informació a la seua web.

Aquesta fundació realitza tallers a l'illa gràcies a la signatura d'un conveni de col·laboració amb l'àrea de Benestar Social del Consell de Formentera.


23 de desembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Els usuaris del Centre de Dia visiten les depedències de la Policia Local

foto 2022xii visita cdd AEls usuaris del Centre de Dia han visitat aquesta setmana les dependències de la Policia Local i han pogut comprovar de primera mà com és la feina dels agents i les principals tasques que realitzen, com proves d'alcoholemia, "conduir" els vehicles policials, fer sonar les sirenes o veure una demostració de la unitat canina.

14 de desembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

L'alumnat de les escoles de Formentera rep formació de gestió emocional

foto 2022xii gestio emocionaLEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Benestar Social, torna a impartir aquest curs el programa de gestió emocional adreçat als alumnes de 4t d'infantil a 6è de primària de l'illa. Aquesta activitat s'està portant a terme des del mes d'octubre fins al mes de març en el CEIP El Pilar, el CEIP Sant Ferran de ses Roques i el CEIP Mestre Lluís Andreu.

El programa es divideix en tallers de quatre o cinc sessions cadascun per ser impartits als respectius cursos; a més, els continguts s'adapten segons les característiques particulars de cada grup.

Imatge: Activitat a la classe de 6è d'infantil del CEIP Mestre Lluís Andreu el Dia de les Persones Diversament Hàbils, que va treballar la discapacitat visual amb els colors de les flors i les diferents textures.

12 de desembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

'Educar en la diversitat', xerrada per a famílies el 15 de desembre

El cicle Xerrades per a famílies i docents, organitzat per l'àrea de Benestar Social, torna el dijous 15 de desembre amb la xerrada "Educar en la diversitat", a càrrec de Neus Martorell i Carmen Muñoz. La conferència se celebra a les 17.00 hores a la sala de plens. Per assistir-hi, cal fer reserva prèvia al telèfon 971 321 271 o al correu educaciosocial@conselldeformentera.cat. A més, s'oferirà un servei d'acollida per a infants.

La xerrada també forma part de les activitats programades a Formentera amb motiu del Dia Internacional de les Persones Diversament Hàbils.

9 de desembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022xii xerrades 15D

La caminada solidària per al Dia Internacional de les Persones Diversament Hàbils se celebra el dissabte 10

Aquest dissabte 10 de desembre, a les 11 hores, se celebrarà la caminada solidària, amb motiu del Dia Internacional de les Persones Diversament Hàbils i que va ser ajornada el passat dia 3 per causes meteorològiques. La sortida serà des del jardí de ses Eres.


7 de desembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022xii caminada

Més articles...

Pàgina 7 de 61

7

cons_aferssocials_1

padib_1

atencio_dependencia_1

apneef 2018

aecc_1