• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Educació

Inscripcions Escoletes de Formentera

El Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Educació, informa que el procés d'inscripció a les escoletes La Miranda i Camí Vell es farà aquest any de manera telemàtica. Aquesta instrucció ha arribat de la conselleria d'Educació del Govern balear, de fet les inscripcions a tots els centres escolars d'infantil, primària i secundària es faran per via telemàtica per evitar aglomeracions als centres i reduir el contacte social arran la crisi del Covid-19.

Les dates d'inscripció pels infants de 0 a 3 anys que vulguin accedir a les escoletes de Formentera són del 14 de maig al 5 de juny. Tots els tràmits es faran a través de la plataforma virtual GESTIB, pel que aconsellem als pares, mares o tutors que recuperin la contrasenya de l'usuari GESTIB o autenticar-se amb la plataforma CL@VE. Trobareu la informació en aquest enllaç:

http://www.caib.es/sites/escolaritzaciocurs/ca/tramitclave

Les famílies que ja tenguin als seus infants inscrits a les escoletes, és a dir que ja estaven matriculats als centres no han de fer cap tràmit. Si teniu qualsevol dubte podeu contactar per correu electrònic a escoleta@conselldeformentera.cat o telefonar de 9 a 14h al 971323415.


7 de maig de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

El Consell de Formentera fa un document informatiu sobre possibilitats d'accés a internet a l'illa

El Consell de Formentera, a través de les àrees d'Educació i Noves Tecnologies, ha emès un cartell informatiu sobre les possibilitats d'accés a Internet que hi ha a Formentera. El document ha estat creat per donar informació a les escoles i l'institut de l'illa perquè els docents el puguin traslladar a les famílies i així assegurar que tots els estudiants puguin tenir accés a Internet mentre duri l'estat d'alarma i no poden assistir a les classes de manera presencial.

cartell 2020 acces internet covid1

7 d’abril de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Facebook escoletes

foto 2020 casal escoletes covid 2El Consell de Formentera informa que les escoletes de la institució insular, l’Escoleta de Sa Miranda i del Camí Vell, han creat un perfil a Facebook per poder-se comunicar amb els pares i mares dels infants mentre duri l’estat d’alarma i proposar activitats per als petits i petites ara que no poden sortir de casa i els centres estan tancats al públic. El mateix estan fent des del compte d’Instagram del Casal de Joves per oferir la difusió habitual de les seves activitats ara a través d’Internet. Un altre dels perfils del Consell que també s’ha adaptat a la nova situació és el d’Instagram del programa Formentera Marxa que està fent arribar jocs i entreteniment als seus seguidors i que també ha creat un nou perfil a Facebook per arribar a més gent.

D’aquesta manera, les diferents àrees del Consell de Formentera s’estan adaptant a la nova situació derivada de l’estat d’alarma i conflueixen amb l’objectiu de que encara que sigui per via telemàtica, obrir canals d’informació o reforçar els existents, per ajudar la població de Formentera en aquests moments de crisi sanitària on s’ha de romandre a casa. Precisament, el passat divendres el Consell de Formentera va crear un perfil a Facebook que es diu “Formentera es queda a casa” i on es comparteixen continguts d’entreteniment per fer més fàcil el confinament.

25 de març de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Tancament escoletes del Consell de Formentera

El Consell de Formentera informa que a partir del pròxim dilluns 16 de març i durant les pròximes dues setmanes les escoletes públiques de Formentera romandran tancades. Aquesta és una nova mesura cautelar de contenció del Covid-19 a l’illa que s’ha pres després que el Govern balear hagi anunciat que a partir del pròxim dilluns se suspenen les classes presencials dels centres d’infantil, primària i secundària i la Universitat de les Illes Balears. Les classes reglades de l’Escola de Música també queden suspeses a partir de dilluns.

Demà divendres 13 de març les dues escoletes obriran portes per atendre als infants, encara que es recomana que si els pares, mares o tutors tenen la possibilitat ja no es duguin els infants als centres. La presidenta ha tornat a demanar a la població “tranquil·litat en aquesta situació excepcional que estem vivint” i ha apel·lat de nou “a la responsabilitat individual per evitar crear situacions de risc i protegir així als col·lectius més vulnerables”.


12 de març de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

El Consell imparteix cursos de català per agents de la Guàrdia Civil de Formentera

El Consell Insular de Formentera, a través del Servei d'Assessorament Lingüístic depenent de l'àrea de Política Lingüística, ha signat un acord de col·laboració amb la Direcció Insular de l'Administració General de l'Estat a Eivissa i Formentera, per impartir un primer curs de català als agents de la Guàrdia Civil de Formentera.

El curs, que s'inicia aquest mateix dijous 12 de març, s'impartirà en una aula de les dependències de la caserna en horari de tarda. El nivell, en aquesta primera oferta, és l'inicial, el que es coneix com nivell A2, i tendrà una durada de tres mesos. Hi ha cinc agents inscrits per realitzar aquest curs.

La consellera de Política Lingüística del Consell, Raquel Guasch, ha destacat el conveni signat amb la Guàrdia Civil per fer aquests cursos “que promouen el coneixement i l'ús de la llengua pròpia de Formentera entre tots els agents socials vinculats a Formentera”. Aquest primer acord de col·laboració entre el Consell i la Direcció Insular de l'Administració General de l'Estat a Eivissa i Formentera pretén facilitar l'aprenentatge de la llengua catalana i aproximar-la als membres de la Guàrdia Civil a Formentera.

“Aquesta primera passa neix amb la voluntat de seguir oferint, en un futur, els diferents nivells progressius de català, com ara el B1 o el B2”, ha assenyalat la consellera.

10 de març de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 3 de 22

3

Ens trobareu a:

Directora: Esperanza Suñer Torres
C. de Pius Tur Mayans, 14 · 07860
Sant Francesc · Formentera
tel. 971 32 34 15 · fax 971 32 25 83
escoleta@conselldeformentera.cat

ceib_1

educacio_govern_1

iepi_1

uib_1

uoc_1

uned_1