• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Educació

Es convoquen 22 places de monitors de temps lliure per preparar la posada en marxa de l'Escola d'Estiu 2020

El Consell de Formentera informa que s'està preparant la posada en marxa de l'Escola d'Estiu 2020 i, per aquest motiu, aquesta setmana s'ha obert la convocatòria de 22 places de monitores i monitors de temps lliure per l'Escola d'Estiu 2020. El termini d'inscripció finalitzarà aquest diumenge 31 de maig. La previsió d'incorporació a aquesta feina és 8 de juny i la durada prevista d'aquest treball és d'entre 2,5 i 3 mesos. Els interessats es poden inscriure al web del Consell de Formentera, a l'apartat de l'àrea de Recursos Humans o ofertes de feina, on trobaran tota la informació:

http://conselldeformentera.cat/index.php?option=com_content&view=article&id=7018%3A2020-05-25-12-15-32&catid=366%3Arecursos-humans&Itemid=149&lang=ca

La consellera de Joventut, Vanessa Parellada, ha explicat que el Consell espera poder obrir l'Escola d'Estiu 2020, adreçada a infants en edat escolar (d'entre 3 i 12 anys), en les dates habituals, al voltant de l'1 de juliol. “Ara mateix l'estat d'alarma no permet organitzar una activitat de lleure com seria l'Escola d'Estiu, però volem estar preparats perquè de seguida que s'aixequi aquesta restricció es pugui oferir un programa d'activitats lúdiques que permeti que els i les menors puguin gaudir d'una oferta de qualitat i d'entreteniment durant l'estiu, ja que, després d'aquests mesos de confinament, segurament ho necessiten més que mai”, segons ha declarat la consellera.

“A més, l'Escola d'Estiu també ajudarà a la conciliació familiar ara que molts pares i mares hauran de tornar a les feines”, segons ha afegit Vanessa Parellada. “Aquesta posada en marxa de l'Escola d'Estiu es farà amb les màximes garanties de seguretat higièniques i sanitàries”, ha destacat la consellera. Des de l'equip de Joventut fa setmanes que s'està treballant, conjuntament amb el Govern balear i la resta de consells de les illes, en l'elaboració d'un protocol sanitari amb mesures de seguretat que després s'haurà d'ajustar al que dictamini l'ordre del Ministeri de Sanitat. En els pròxims dies s'obrirà el procés d'inscripció i es donaran tots els detalls de com es desenvoluparan les activitats i quines mesures de seguretat es prendran.

26 de maig de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

L'obertura de les Escoletes de Formentera es farà entre el 8 i el 15 de juny

El Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Educació, informa que l'obertura de les escoletes de Sa Miranda i Camí Vell, es farà entre el 8 i el 15 de juny. Les escoletes podran acollir el 50% dels seus alumnes, és a dir 54 infants del total de 108 matriculats. Es prioritzarà l'atenció als nens i nenes de famílies amb dificultats de conciliació, vulnerabilitat socioeconòmica i situació de protecció del menor.

Les famílies dels infants matriculats a les escoletes rebran en els pròxims dies una telefonada del centre per veure quina és la seva situació i valorar la seva tornada a les aules. Els nens i nenes que no tornin no hauran de fer cap pagament i mantindran la plaça pel curs vinent. “Des del Consell de Formentera ja fa setmanes que treballam, en col·laboració amb el Govern balear, per poder fer una tornada a les aules segura, pels boixos i les educadores, i la darrera ordre ministerial així ho permet. Ara s'està ultimant tot el protocol de seguretat que s'haurà de seguir”, segons ha explicat la consellera d'Educació, Susana Labrador.

“Els nens i nenes són una part de la població que ha patit el confinament de manera més dura, a més som conscients que per a les famílies ha estat molt difícil conciliar, per això per al Consell és prioritari poder anar obrint aquest espai de trobada i educatiu que suposa una bona ajuda perquè grans i petits tornin a una certa normalitat”, ha explicat Susana Labrador.

La tornada a l'escoleta es farà seguint les mesures de seguretat i higiene, les educadores hauran de fer servir mascareta, “ja que som conscients que no podran respectar la distància interpersonal de 2 metres amb els petits”, segons ha concretat la consellera. Hi haurà torns per sortir al pati, es fomentaran les activitats a l'aire lliure i la disminució de la ràtio permetrà fer activitats educatives adaptades a la nova situació provocada per la Covid-19.

26 de maig de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Concurs foto Escola de Música i Dansa

foto aplaudiment EMMDL'Escola de Música i Dansa del Consell de Formentera ha organitzat el II Concurs de Fotografia, que aquesta edició es farà de manera
virtual.

Les fotografies es podran presentar a través de la xarxa social d'Instagram. El concurs està obert a tota la ciutadania, per tant no fa falta ser alumne per poder participar. La temàtica de la fotografia ha d'englobar la següent idea: “La música i/o la dansa en el confinament”. Les fotografies han de ser originals. Es valorarà la creativitat i la
cohesió amb la temàtica.

Passes a seguir per participar:

- Seguir el perfil de l'Escola Municipal de Música i Dansa de Formentera (@escolamusicadansaformentera)
- Pujar la fotografia com a publicació indicant el nom complet del concursant seguit del hashtag #EMMDFConcursFotografia2020
- Etiquetar damunt de la imatge el perfil de l'Escola
- Si no tens Instagram ho pots fer des del d'algun amic o familiar si et donen permís.

El termini per a publicar les imatges és de l'1 al 31 de maig de 2020. Es seleccionaran un total de tres imatges guanyadores, les quals seran exposades a la futura Exposició de Fotografies de l'Escola de Música i Dansa de Formentera.

12 de maig de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Inscripcions Escoletes de Formentera

El Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Educació, informa que el procés d'inscripció a les escoletes La Miranda i Camí Vell es farà aquest any de manera telemàtica. Aquesta instrucció ha arribat de la conselleria d'Educació del Govern balear, de fet les inscripcions a tots els centres escolars d'infantil, primària i secundària es faran per via telemàtica per evitar aglomeracions als centres i reduir el contacte social arran la crisi del Covid-19.

Les dates d'inscripció pels infants de 0 a 3 anys que vulguin accedir a les escoletes de Formentera són del 14 de maig al 5 de juny. Tots els tràmits es faran a través de la plataforma virtual GESTIB, pel que aconsellem als pares, mares o tutors que recuperin la contrasenya de l'usuari GESTIB o autenticar-se amb la plataforma CL@VE. Trobareu la informació en aquest enllaç:

http://www.caib.es/sites/escolaritzaciocurs/ca/tramitclave

Les famílies que ja tenguin als seus infants inscrits a les escoletes, és a dir que ja estaven matriculats als centres no han de fer cap tràmit. Si teniu qualsevol dubte podeu contactar per correu electrònic a escoleta@conselldeformentera.cat o telefonar de 9 a 14h al 971323415.


7 de maig de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

El Consell de Formentera fa un document informatiu sobre possibilitats d'accés a internet a l'illa

El Consell de Formentera, a través de les àrees d'Educació i Noves Tecnologies, ha emès un cartell informatiu sobre les possibilitats d'accés a Internet que hi ha a Formentera. El document ha estat creat per donar informació a les escoles i l'institut de l'illa perquè els docents el puguin traslladar a les famílies i així assegurar que tots els estudiants puguin tenir accés a Internet mentre duri l'estat d'alarma i no poden assistir a les classes de manera presencial.

cartell 2020 acces internet covid1

7 d’abril de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 9 de 29

9

Ens trobareu a:

Directora: Esperanza Suñer Torres
C. de Pius Tur Mayans, 14 · 07860
Sant Francesc · Formentera
tel. 971 32 34 15 · fax 971 32 25 83
escoleta@conselldeformentera.cat

ceib_1

educacio_govern_1

iepi_1

uib_1

uoc_1

uned_1