• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Serveis Generals Presidència

El Consell comença el procés d'estabilització de 242 llocs de feina de l'administració

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Recursos Humans, informa que en la darrera mesa negociadora amb els sindicats de l'administració insular celebrada la passada setmana es varen aprovar l'Oferta Pública d'Ocupació extraordinària derivada de la Llei 20/2021 de mesures urgents; i que té com a objectiu la reducció de la temporalitat a l'administració pública. Aquesta oferta aprovada en la mesa negociadora suposarà l'estabilització de 242 llocs de feina de funcionaris i persona laboral corresponents a 59 grups i categories diferents del Consell de Formentera.

La consellera de Recursos Humans, Paula Ferrer, ha posat de manifest "els esforços que està fent totes les administracions, en aquest cas el Consell, per reduir la temporalitat i garantir els drets dels treballadors a poder comptar amb una estabilitat al seu lloc de feina".

Paula Ferrer ha destacat "el diàleg constant" amb els sindicats del Consell. "En aquest procés d'estabilització de la plantilla estam anant tots a una amb propòsits comuns i compartits, per això vull agrair la feina dels sindicats que han demostrat en tot moment la seva serietat i voluntat de fer senzill el que és difícil", ha assenyalat la consellera de Recursos Humans.

Cal recordar, que durant l'any 2021 es va aprovar la implantació de la carrera professional al Consell de Formentera i que la mesa negociadora es va reunir en quatre ocasions i es treballa en la renovació del conveni de treballadors i la Relació de Llocs de Treball, entre altres temes. "Ens queda molt de camí a recórrer, i esper que el continuem fent junts", ha finalitzat la consellera Paula Ferrer.

16 de maig de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Set ofertes per fer feina a s'Estany des Peix

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Recursos Humans, ha obert el procés de contractació de personal per controlar la regulació de s'Estany des Peix. Els llocs oferits són set. D'una banda, una plaça de coordinador, que s'encarregarà de supervisar la marineria en general, coordinar la vigilància de la instal·lació i les embarcacions, gestionar els trasllats dels usuaris als amarraments i vigilar el manteniment correcte de la instal·lació i les embarcacions. D'altra banda, sis places de mariner de pont habilitat, que s'encarregaran de la marineria en general, vigilància, trasllats i manteniment de les instal·lacions. El termini per presentar sol·licituds per a la plaça de coordinador finalitza el 15 de maig i per a les places de mariner, el 18 de maig. Més informació aquí.

13 de maig de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022 oferta estany des peix A

cartell 2022 oferta estany des peix B

Primera Jornada d'Informació de la Policia Local a l'IES Marc Ferrer

foto 2022 jornada info insti AEl Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Interior, informa que avui i demà es realitza a l'IES la I Jornada d'Informació de la Policia Local a l'IES Marc Ferrer. "Aquesta trobada té com a objectiu que els alumnes coneguin quines són les funcions de la Policia Local, que la reconeguin com una policia de proximitat i que sàpiguen que pot ser una opció de futur laboral si els interessa", segons ha explicat el conseller d'Interior, Josep Marí.

Avui i demà entre les 8.30 i les 14 h vuit policies locals assisteixen al centre on fan xerrades per als alumnes de tercer i quart d'ESO i de primer i segon de batxillerat. En aquestes xerrades els agents els expliquen quin és el seu dia a dia i com és la feina de la Policia Local. Al pati es fa un desplegament amb el material amb què treballen els policies com ara drons, radar de velocitat, eines digitals de consulta de base de dades o test d'alcohol, entre d'altres. La unitat canina també farà una exhibició i els mostraran la seua flota de vehicles de motocicletes, cotxes i furgó.


12 de maig de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Aprovada l'ordenança reguladora dels preus públics del servei d'amarratges a s'Estany des Peix

foto 2022v ple extraEl Ple del Consell de Formentera reunit avui en sessió extraordinària ha aprovat de manera inicial l'Ordenança reguladora dels preus públics del servei d'amarratges a s'Estany des Peix. La proposta s'ha aprovat amb els vots a favor de l'equip de govern (GxF i PSOE) i l'abstenció de l'oposició (Sa Unió). Aquesta ordenança s'ha redactat una vegada finalitzat el termini de consulta pública prèvia; i, ara, una vegada aprovada inicialment, s'obrirà un termini de 30 dies hàbils d'exposició pública per presentar a legacions. El conseller de Medi Ambient, Antoni Tur, ha recordat que la regulació del fondeig en aquest indret dins del Parc Natural de ses Salines "és necessària a causa del deteriorament mediambiental del fondeig descontrolat". Aquest reglament, segons el conseller, "posa en valor les embarcacions d'ús tradicionals, les de petita eslora, les de menor potència de motor i altres aspectes, com ara l'antiguitat del fondeig" i que també "s'han establert bonificacions per a les embarcacions tradicionals, així com per als usuaris jubilats i les famílies nombroses".

Els preus de les embarcacions de petita i mitja eslora, que són la gran majoria dels usuaris de s'Estany, fluctuen entre els 50 i 135 euros al mes. Sobre aquests preus públics s'hi ha establert una sèrie de bonificacions als usuaris com ara la bonificació de les persones jubilades amb un 40 %, les famílies nombroses amb un 30 %, les embarcacions de tipologia tradicional un 15 %; així com les embarcacions zero emissions amb un 25 %.

11 de maig de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Campanya informativa sobre l'estat de les platges de Formentera

foto 2022 socorristes BEl Servei de Socorrisme del Consell de Formentera, que depèn de l'àrea d'Interior, ha fet una campanya de difusió per informar turistes i residents sobre l'estat de les platges durant la temporada de bany, entre l'1 de maig i el 30 d'octubre. Diàriament, a les 11 hores s'actualitzarà l'estat de les platges de Formentera a la web www.platgesdebalears.com.

Des del Consell s'ha editat un cartell en tres idiomes, català, castellà i anglès, amb un codi QR que redirigeix a aquesta web. L'objectiu és que turistes i residents puguin conèixer l'estat de les platges pel que fa al temps, si hi ha presència de meduses, els serveis que hi ha a les platges, així com si hi ha seguretat i vigilància i informació sobre la zona.

Aquests cartells es trobaran a la web de Turisme i a la del Consell de Formentera, així com a les oficines d'informació turística, i es repartiran a les navilieres i entre els hotelers i restauradors de l'illa.

3 de maig de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022 estat platges

Més articles...

Pàgina 1 de 109

Inici
Anterior
1

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

webturisme baix1

Ràdio Illa

Esport és més

rss_formentera_1