• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Serveis Generals Presidència

Jornada informativa de la Policia Local a l'IES Marc Ferrer

foto 2023v jornada poli AEl Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Interior, informa que ahir va tenir lloc una jornada informativa a l'institut IES Marc Ferrer. Aquesta trobada té com objectiu que els alumnes coneguin quines són les funcions de la Policia Local, que la reconeguin com una policia de proximitat i s'informin en cas d'interès com una opció laboral per un futur.

Els policies locals van impartir xerrades per als alumnes sobre com és la feina de la Policia Local. També varen mostrar al pati del centre el material amb el qual treballen, com a drons, i la seua flota de vehicles. A més, la unitat canina va fer una demostració per als alumnes. Aquesta es la segona jornada que es fa, el passat curs escolar es va tenir lloc la primera.

31 de maig de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Formació als socorristes del Consell de Formentera

foto 2023v formacio socorristesEls socorristes del Consell de Formentera segueixen amb el curs de formació per millorar l'atenció en casos d'emergències. Aquesta setmana s’està realitzant un curs teòric i pràctic d'atenció sanitària als nous socorristes que aquest dijous 1 de juny s'incorporen al servei. D'altra banda, s'ha obert una nova convocatòria per contractar més membres per completar la plantilla. En concret hi ha quatre places ofertades, les sol·licituds es poden presentar fins al 8 de juny.

https://conselldeformentera.convoca.online/u

30 de maig de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2023v oferta socorrista

Primera petició de vot a Formentera per a persones amb discapacitat visual

Per primera volta en unes eleccions autonòmiques a Formentera, s'ha sol·licitat el vot per a persones amb discapacitat visual, i ara ja es podrà votar seguint aquest sistema en el cas de les eleccions al Parlament de les Illes Balears.

El secretari del Consell de Formentera ha rebut la documentació que caldrà lliurar a les meses electorals corresponents, que contenen la documentació escrita i també impresa en sistema braille, per fer-la arribar als presidents de les meses electorals corresponents. D’aquesta manera s'aconsegueix el manteniment absolut del caràcter secret del vot per part de les persones amb discapacitat visual.

La normativa ve representada pel Reial decret 1612/2007, pel qual es regula el procediment de vot accessible per a persones amb discapacitat visual, les quals podran exercir el dret de sufragi seguint aquest sistema.

26 de maig de 2023
Àrea de Comunicacio
Consell de Formentera

Celebrat el darrer ple de la legislatura

foto 2023v pleEl Ple del Consell de Formentera ha celebrat avui el darrer ple de la legislatura que, entre altres qüestions, ha aprovat de manera definitiva amb el vot a favor de l'equip de govern (GxF i PSOE) i l'oposició (Sa Unió) el Pla de gestió sostenible de l'aigua i el Pla d'emergència davant de situacions de sequera del municipi de Formentera, després de tenir en consideració l'informe emès pel Servei d'Estudis i Planificació de la Direcció General de Recursos Hídrics del Govern balear.

També, amb els vots a favor de l'equip de govern i l'abstenció de l'oposició, el Ple ha acordat aprovar les subvencions per una quantitat de 499.186,45 € per millorar l'eficiència del cicle urbà de l'aigua Formentera en el marc del Pla de recuperació, transformació i resiliència amb càrrec al cànon anual generat pel servei de distribució d'aigua potable amb FCC Aqualia SA.

Finalment, el Ple ha aprovat per unanimitat la proposta d'actualització de l'inventari de béns i drets del Consell de Formentera amb efectes a 1 de maig de 2023 i que es realitza cada quatre anys abans del final de legislatura.

23 de maig de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Reunió de coordinació entre els bombers de Formentera i l'IBANAT davant l'inici de la temporada d'alt risc d'incendis

foto 2023v bombers formentera ibanatEl conseller d'Interior del Consell de Formentera, Josep Marí, i el cap de Bombers, Alex Valeiras, es varen reunir ahir amb la cap de la delegació d'IBANAT a Eivissa i Formentera, Carmen Prats Ferrer, i el tècnic de la conselleria de Medi Ambient, Miguel Soriano, per preparar la campanya d'alt risc d'incendis forestals.

A la trobada es va parlar sobre la feina de coordinació entre l'IBANAT i els bombers de Formentera en matèria de prevenció d'incendis forestals, així com en un possible cas d'incendi. En aquest sentit, el conseller ha demanat a la ciutadania “moltíssima precaució durant aquestes dates de temperatures altes” i ha recordat que des de l'1 de maig i fins al dia 15 d'octubre queda prohibit fer foc en terreny forestal.

L'IBANAT té a Formentera una brigada de sis persones i una camioneta, i a Eivissa dos avions, que fan recorreguts de vigilància diaris, un avió amfibi, un helicòpter i un camió autobomba. El Consell de Formentera té una plantilla de setze bombers, quinze professionals i un col·laborador. Disposen de dos vehicles autobomba i dos camionetes. També fan recorreguts diaris de prevenció per zones forestals.

16 de maig de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 6 de 139

6

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

twitter

 

facebook

boto INSTAGRAM

boto YOUTUBE