• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Serveis Generals Presidència

Celebrat el Ple d’Organització del Consell de Formentera

ple2019-1-Avui s'ha celebrat el primer Ple de la legislatura del Consell de Formentera. En aquesta sessió plenària s'ha donat compte de la nova organització de la institució i de la designació dels consellers i conselleres responsables de les àrees.

L'organigrama de l'equip de Govern de GxF-PSOE queda així: Alejandra Ferrer, presidenta i consellera d'Ordenació i Promoció Turística, Ana Juan, vicepresidenta 1a i consellera d'Habitatge, Comerç i Emprenedoria, Susana Labrador, vicepresidenta 2a i consellera de Cultura i Educació, Rafael Ramírez, vicepresident 3r i conseller de Benestar Social, Gerència i Transparència, Bartomeu Escandell, conseller d'Economia, Hisenda i Serveis Generals, Antonio Sanz, conseller de Medi Ambient i Serveis d'Inspecció, Rafael González, conseller de Mobilitat i Territori, Raquel Guasch, consellera de Patrimoni, Política Lingüística i Formació, Josep Marí, conseller d'Infraestructures, Sector Primari i Interior, Vanessa Parellada, consellera de Joventut, Participació Ciutadana, Noves Tecnologies, Igualtat i Lgtbi i Paula Ferrer, consellera d'Esports, Recursos Humans i Serveis Insulars.

El nou equip de Govern està format per 11 consellers, 6 de Gent per Formentera, el portaveu d'aquest grup serà Bartomeu Escandell, i 5 del PSIB-PSOE de Formentera, el portaveu d'aquest grup serà Rafael Ramírez. A la banqueta de l'oposició hi ha el grup polític Sa Unió de Formentera, conformat pel PP-Compromís i integrat pels següents consellers i conselleres, segons s'ha donat compte en el Ple: Lorenzo Córdoba, que serà el portaveu del grup, Ana Negre, Verónica Castelló, Javier Serra, Cristina Costa i Óscar Portas.

Així mateix a la sessió plenària també s'ha donat compte del nomenament del personal eventual, Carlos Bernús ha estat designat gerent de promoció turística, Elena Trinidad, responsable de comunicació i Isabel Juan, secretària de presidència.

A la part resolutiva de la sessió plenària s'ha aprovat amb el vot favorable de tots els grups polítics establir que la periodicitat de celebració de les sessions plenàries serà mensual i tindrà lloc el darrer divendres de cada mes a les 9.00h.

Estructura salarial
El Ple del Consell ha aprovat amb els vots de l'equip de Govern GxF-PSOE i l'abstenció de Sa Unió la proposta de dedicació i retribucions de membres de l'equip de Govern, indemnització per assistència a sessions i dotació per als grups polítics.

La dotació econòmica de la presidència, vicepresidència i dels consellers amb dedicació exclusiva queda igual que la legislatura passada. La presidència tindrà una retribució bruta anual de 52.950,00€, les vicepresidències tindran una retribució anual bruta de 51.400,00€, 5 dels consellers tindran dedicació exclusiva amb una retribució anual bruta de 50.300,00€ i la consellera Raquel Guasch tindrà dedicació parcial de 10 hores setmanals amb una retribució bruta anual de 13.413,33€.

Pel que fa a la retribució dels consellers de l'oposició s'ha aprovat la dedicació exclusiva o parcial per al conseller o la consellera designats (màxim dos) de l'únic grup polític de l'oposició: Sa Unió de Formentera PP-Compromís, que tindrà o tindran una retribució total bruta anual de 37.794,79€. A més, tots els consellers i les conselleres que no tenguin reconeguda cap retribució se'ls hi pagarà una indemnització de 200,00€ per cada assistència a les sessions ordinàries i extraordinàries del Ple del Consell, així com la quantitat de 120,00€ per a l'assistència a les sessions de les comissions informatives.

També s'ha aprovat, amb el suport de l'equip de Govern de GxF-PSOE i el vot en contra de l'oposició, la proposta de plantilla de personal eventual 2019 amb les següents retribucions: Cap de Promoció Turística 42.000,00€, 2 Responsables de Comunicació 35.000,00€ i Secretària de Presidència 30.000,00€.

8 de juliol de 2019
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Presentació del nou equip de Govern del Consell de Formentera

visita-nou-equip-de-governv31El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Presidència informa que en els pròxims dies es faran els nomenaments dels nous càrrecs de la institució insular. Alejandra Ferrer que va estar investida com a presidenta del Consell de Formentera el passat dissabte 15 de juny assumirà també les àrees d'Ordenació i Promoció Turística. Per part seva, Ana Juan assumirà la vicepresidència primera i les àrees d'Habitatge, Majors, Comerç i Emprenedoria.

D'altra banda, Susana Labrador, assumirà la vicepresidència segona i les àrees de Cultura i Educació. Per part seva, Rafael Ramírez serà el vicepresident tercer i assumirà les àrees de Benestar Social, Gerència i Transparència.

Conselleries
Rafael González serà el conseller de Mobilitat i Territori, Raquel Guasch de Patrimoni i Política Lingüística i Formació, Pep Marí d'Infraestructures, Sector Primari i Interior, Antonio Sanz serà responsable de Medi Ambient i Serveis d'Inspecció, Vanessa Parellada encapçalarà les àrees de Joventut, Participació Ciutadana, Noves Tecnologies i Igualtat i LGTBI, Paula Ferrer serà la responsable de les àrees d'Esports, Recursos Humans i Serveis Insulars i Bartomeu Escandell d'Hisenda, Economia i Serveis Generals.

Aquest matí la nova Corporació ha fet un recorregut per les conselleries per presentar els nous responsables als treballadors de les diferents àrees i intercanviar unes paraules.

Càrrecs de confiança
Dins de l'organigrama també es nomenarà a Isabel Juan com a secretària de Presidència, a Elena Trinidad com a cap de Premsa i a Carlos Bernús com a cap de Promoció.

Recordem que la Presidència serà alternada, Alejandra Ferrer serà la presidenta els primers 28 mesos de legislatura, fins al 15 d’octubre de 2021, i Ana Juan la resta de la legislatura, és a dir els darrers 20 mesos.


18 de juny de 2019
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Ple extraordinari

DSCN1072El Consell de Formentera ha celebrat avui el darrer Ple de la legislatura 2015-2019. Aquesta sessió de caràcter extraordinari s'ha celebrat per donar compte de l'acta de la sessió anterior 23-05-2019, que és la darrera d'aquest període. A la foto podeu veure als integrants de tots els grups polítics presents avui a la sessió plenària.


12 de juny de 2019
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Donació obra Gilbert Herreyns

foto-donacio---obra-gilbert-he1El president del Consell de Formentera, Jaume Ferrer, i el pintor Gilbert Herreyns, han signat avui la donació del quadre "Entre la terra i el cel" del mencionat artista al Consell de Formentera. Recordem que l'artista va fer l'any 2018 l'exposició "Entre la terra i el cel" a Sa Tanca Vella i una vegada finalitzada va realitzar la donació de l'obra que donava títol a la mostra "Entre la terra i el cel".

L'obra ha estat pintada en acrílic i tempera sobre tela i té unes mides de 225 x 110 cm. Actualment està exposada a l'àrea de Cultura del Consell de Formentera. El president ha agraït la cessió d'aquesta obra d'art que passa a formar part dels béns de la institució insular. Gilbert Herreyns és un artista belga que viu a cavall entre Eivissa i Formentera des de 1971.

A la foto, Neus Riera, dona de l'artista, el president Jaume Ferrer, Gilbert Herreyns i Manolo de Oya, comissari de l'exposició i representant d'Espai F, moments abans de la signratura que ha fet efectiva la donació.


11 de juny de 2019
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Feina socorrista

SocorristesEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Recursos Humans, informa que s'ha tret una oferta de feina de socorrisme per cobrir les necessitats de la temporada alta d'aquest servei que es dóna a les platges de Formentera.

Les persones interessades es poden inscriure com a demandant d'aquesta feina al SOIB fins al pròxim 9 de juny. Els interessats hauran d'estar preparats i formats per fer les tasques de vigilància i assistència pròpies del Servei de Socorrisme de platges.


4 de juny de 2019
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 7 de 60

7

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

webturisme baix1

Ràdio Illa

Esport és més

rss_formentera_1