• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Serveis Generals Presidència

Oferta de feina de socorrista per treballar a Formentera

foto 2023iii socorristaEl Consell de Formentera informa que fins al pròxim 22 de maig estarà oberta la convocatòria de 10 places de socorristes per cobrir les necessitats de personal del Servei de Socorrisme que la institució insular ofereix a les principals platges de l'illa.

La duració del contracte és de quatres mesos (juny, juliol, agost i setembre) per fer les tasques pròpies del lloc de feina de socorrista, com són la vigilància i assistència als usuaris de les platges de Formentera. Els aspirants han de tenir el Certificat de Professionalitat de Socorrisme en Espais Aquàtics Naturals o Títol de Socorrista Aquàtic (mínim 80 h).

Teniu tota la informació sobre l'oferta de feina a la web del Consell de Formentera.

Cal recordar que el Consell de Formentera assumeix amb recursos i personal propi el Servei de Socorrisme de les platges de l'illa. El servei s'inicia dia 1 de maig i finalitza el 31 d'octubre. En temporada alta la plantilla ascendeix a 26 efectius i en baixa a 12.

22 de març de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2023iii socorrista

El Consell aporta 22.000 euros als clubs de majors de Sant Francesc i Sant Ferran

foto 2023iii conveni majorsLa presidenta del Consell de Formentera i consellera de Majors, Ana Juan, ha signat avui els convenis de col·laboració amb dos clubs de majors de Formentera per al manteniment dels centres i els serveis i activitats associatives que s'hi fan durant l'any 2023. La presidenta ha signat el conveni amb el president del Club de Jubilats i Pensionistes de Formentera, de Sant Francesc, Julián Galindo, per un valor de 12.500 euros, i amb la presidenta del Centre Social i de Majors de Sant Ferran, Rita Costa, per un valor de 9.500 euros. Els pròxims dies se signaran els convenis amb la resta de clubs de majors de l'illa.


22 de març de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Reunió amb la Pimef per presentar les dades del cost de la compra de productes bàsics a Formentera

foto 2023iii pimefLa presidenta del Consell de Formentera i consellera de Comerç, Ana Juan, i la vicepresidenta i responsable de l'Observatori de Dades, Alejandra Ferrer, s'han reunit avui amb el president de la Pimef, Pep Mayans, la seua gerent, Lidia Alvárez i el representant del sector d'alimentació, Joan Mayans, per explicar les dades obtingudes de l'estudi de l'Observatori de Dades sobre el cost de la cistella bàsica de la compra a Formentera.

Segons aquest estudi, a l'octubre del 2022 la cistella de productes bàsics ha set un 18 % més cara a Formentera que a Eivissa i un 22 % més cara que a la Península. Així mateix, entre gener i octubre de 2022 el preu d'aquesta cistella ha pujat a la nostra illa un 21 %. En aquest sentit, els responsables de la institució han traslladat la seua preocupació als representants dels empresaris sobre el sobrecost que han de pagar els residents de Formentera.

A part del preu de la cistella de la compra s'han posat en comú també altres problemàtiques com l'augment del preu de l'habitatge o de la restauració i les matèries primeres. Des del Consell s'han compromès a seguir amb aquests estudi per conèixer el cost real de viure a Formentera i, conjuntament amb la patronal, dur endavant i demanar mesures compensatòries per paliar aquesta situació agreujada per la nostra triple insularitat.

21 de març de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Vuit comerços de Formentera s'adhereixen al programa Bons Illes Balears

foto 2023iii bons illes balearsLa presidenta del Consell i consellera de Comerç, Ana Juan, i el director general de Comerç de les Illes Balears, han presentat avui el programa Bons Illes Balears, que compta amb la participació de vuit comerços de Formentera.

Ana Juan ha destacat "la implicació dels comerços locals per participar en aquest programa que busca ser un impuls per al sector comercial de l'illa, principalment per als comerços més petits, i per als clients locals". Segons ha afegit, "els comerços de Formentera són primordials per a la nostra economia i la nostra societat, i aquestes iniciatives han de servir abans de l'inici de la temporada turística".

El director general ha destacat que la campanya posarà en circulació mig milió d'euros en bons comercials a tot Balears. Per illes, han sol·licitat l'adhesió un total de 830 comerços de Mallorca, 115 de Menorca, 54 d'Eivissa i 8 de Formentera.

El programa, que compleix la tercera edició, funciona com campanyes anteriors. Cada ciutadà major de 16 anys resident a les Balears rebrà fins a quatre bons de 15 euros que podrà intercanviar en establiments adherits a la campanya per compres superiors a 30 euros, fins a un màxim de 60 euros de descompte per persona. Els bons es poden acumular en una sola compra o es poden fer servir en diferents, i en diversos comerços o en un d'únic. A més, s'han de sol·licitar directament a les botigues (no són aplicables a compres per Internet). Els bons comercials es podran bescanviar del 21 de març fins al 15 d'abril. Més informació al web wwwbonsillesbalears.com.

Els vuit comerços de Formentera que ofereixen els bons són: Coral Vermell, Estils Moda, Instalaciones Jodar, Modas Ferrer, Nomads, Nuëet, Te doy la luna, Tuyyo Formentera.

17 de març de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Formentera demana més agents de medi ambient i de l'Ibanat a l'illa

foto 2023iii jlsAvui s'ha celebrat la Junta Local de Seguretat de l'illa de Formentera presidida per la presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan, i el director insular de l'Estat, Enrique Sánchez Navarrete. A la reunió, també hi han assistit el conseller d'Interior de Formentera, Josep Marí; la vicepresidenta i representant de Gent per Formentera, Alejandra Ferrer; el conseller de Benestar Social i representant del PSOE, Rafael Ramírez, i el representant de Sa Unió, Lorenzo Córdoba. Pel que fa als cossos de seguretat, cal destacar la presència del cap de la Policia Local, Félix Ramos; el comissari en cap de la Policia Nacional d'Eivissa, Manuel Hernández; el comandant de la Guàrdia Civil, Juan Carlos González, així com un representant de la Direcció d'Emergències i Interior del Govern, entre altres autoritats.

La presidenta ha demanat que "com cada any davant la temporada es reforci la presència dels cossos i forces de seguretat; i es segueixi amb la bona coordinació amb la Policia Local i altres cossos d'emergències que hi ha hagut les darreres temporades". Ana Juan també ha destacat "la necessitat que els agents de medi ambient tenguin presència als espais naturals de Formentera, així com de la Guàrdia Civil del Mar". Una altra de les peticions ha set "l'increment dels efectius de l'Ibanat a l'illa per poder fer front a possibles focs forestals".

A la trobada també s'ha parlat sobre les actuacions que s'han de fer, de manera coordinada, davant l'arribada de barques amb migrants a l'illa, l'atenció que se'ls ha de donar i també les feines que s'han de fer per retirar posteriorment les embarcacions de la costa, segons ha destacat el conseller Josep Marí. D'altra banda, s'ha demanat l'increment de la presència de cossos de seguretat en places i llocs públics també en temporada baixa.


16 de març de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 11 de 139

11

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

twitter

 

facebook

boto INSTAGRAM

boto YOUTUBE