• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Serveis Generals Presidència

Formentera se suma a la campanya per alliberar les platges de fum

foto 2022 platges sense fumLa presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan, ha acompanyat avui les voluntàries de l'Associació Espanyola Contra el Càncer de Formentera a la sessió informativa que ha organitzat l’associació a la platja des Pujols. Ana Juan ha recordat que aquesta platja es va convertir, l'any 2020, en la primera de Formentera a adherir-se a la campanya Platges sense fum, promoguda per la Direcció General de Salut Pública del Govern de les Illes Balears, i que avui en dia compta amb prop de vint platges de les illes adherides. La presidenta ha avançat que s'està treballant per incorporar més espais sense fum a l'illa.

"Des de l'Administració hem de promoure i afavorir els hàbits saludables", ha assenyalat la presidenta. La campanya Platges sense fum, a més, té l'objectiu mediambiental de sensibilitzar la població sobre la importància de no deixar residus als espais naturals, ja que els plàstics i les llosques són els residus més abundants als nostres arenals.

20 de juny de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Els bombers de Formentera realitzen rutes de vigilància i pràctiques per millorar la resposta davant un possible incendi mentre demanen a la població que extremi les precaucions

foto 2022vi practiques bombers AEls bombers del Consell de Formentera, aquests dies de forta calor, realitzen rutes de vigilància a les zones d'alt risc d’incendi, com a cala Saona o es Ram, entre d’altres. També fan pràctiques de foc forestal, com les del cap de setmana passat a la zona de sa Roqueta, as Pujols. Aquestes feines serveixen per adquirir destresa a l'hora d'afrontar sinistres reals, practicar les esteses de mànegues, les comunicacions i el maneig de les bombes dels vehicles, així com les funcions de cada membre de l'equip. En total, hi han participat tres bombers i un cap de servei amb dos vehicles autobomba i un lleuger.

D'altra banda, el conseller d'Interior, Josep Marí, ha explicat que des del cos de bombers es demana tant a la població de Formentera com als visitants que "extremin les precaucions per l'elevat risc d'incendi que hi ha aquesta temporada, un risc que s'ha incrementat aquests dies per l'onada de calor".

20 de juny de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

El Consell obri una borsa d'infermers/es per treballar a la residència de Formentera

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Recursos Humans, ha obert la convocatòria d'una borsa de personal d'infermeria per treballar en la futura residència de Formentera. Les bases han sortit publicades avui al BOIB i el termini per presentar sol·licituds és des de demà fins al 24 de juny. Aquesta convocatòria se suma a les dos borses que encara estan obertes (fins al 20 de juny), una d'auxiliars sociosanitaris per fer feina en la residència i una altra d'auxiliars administratius. Les tres borses són per cobrir, amb caràcter interí o temporal, les possibles necessitats de provisió de places i llocs de feina del Consell de Formentera.

El model normalitzat de sol·licituds, que serà el model oficial d'instància, està a disposició dels interessats en el Registre General d'Entrada del Consell i en la pàgina web www.consellinsulardeformentera.cat, a partir de l'obertura del termini de presentació de sol·licituds.

14 de juny de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022vi borsi

Formentera presenta al·legacions al Decret de transport marítim

El Consell de Formentera ha presentat al·legacions a l'esborrany del Decret pel qual es desenvolupa el règim especial de prestació de transports marítims entre les Illes Balears. Les al·legacions se centren en la necessitat de:

-Garantir els serveis mínims en la línia regular Formentera – Eivissa, amb especial atenció als serveis de primera i última hora. Sobre aquesta qüestió es demana que s'estableixin franges horàries, com ja recull la Llei de transport marítim però no el decret. En aquest sentit, es presenta una proposta de franges horàries mínimes i també es demana que hi hagi unes connexions mínimes pel que fa al transport de mercaderies.

-Evitar el solapament i/o l'excés de serveis en temporada estival en la línia regular Formentera – Eivissa. En aquest sentit, es demana que durant els primers dos anys d'aplicació del decret es facin estudis de sostenibilitat mediambiental i que en el tercer any s’apliquin les solucions.

-Pel que fa a les excursions entre Eivissa i Formentera, es demana que aquestes garanteixin l'accessibilitat universal, com marca la llei d'accessibilitat de les illes Balears, podent permetre un període d'adaptació.

14 de juny de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

El Consell obre dos borsins d’auxiliars sociosanitaris i d’auxiliars administratius

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Recursos Humans, informa que ha obert la convocatòria de dos borsins de treball, un d’auxiliars sociosanitaris per treballar en la residència i un altre, d’auxiliars administratius, ambdós per cobrir, amb caràcter interí o temporal, les possibles necessitats de provisió de places i llocs de feina del Consell de Formentera.

Les bases dels borsins, que seran per concurs de mérits, han sortit publicades ahir al BOIB i el termini per presentar la documentació s'inicia avui dia 10 fins al 20 de juny.

El model normalitzat de sol·licituds, que serà el model oficial d'instància, es trobarà a disposició de les persones interessades, en el Registre General d'Entrada del Consell i en la pàgina web www.consellinsulardeformentera.cat, a partir de l'obertura del termini per la seva presentació.

10 de juny de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022vii borsi A

cartell 2022vii borsi B

Més articles...

Pàgina 13 de 124

13

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

FormenteraTurisme

radio illa transparent

Esport és més

rss_formentera_1