• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Serveis Generals Presidència

Debat d'IB3 a Formentera

eldebatformentera-1-1El pròxim dijous 21 de març a partir de les 18h a la Sala de Cultura-Cinema Ib3 enregistrarà el programa El Debat a Formentera. Aquest programa és obert al públic que podrà accedir de manera gratuïta a la sala. La periodista Elena Gregori conduirà un espai de debat entre els representants dels partits polítics amb representació al Consell de Formentera, Gent per Formentera, PP, PSOE i Compromís.

19 de març de 2019
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera


Els Plens del Consell de Formentera ja queden recollits en videoacta i són retransmesos en directe

foto-presentacio---web premsa1El Consell de Formentera informa, a través de l’àrea de Noves Tecnologies, que ja ha començat a funcionar el web videoacta.consellinsulardeformentera.cat. En aquest web es penjaran les vídeoactes dels Plens del Consell de Formentera. La primera ja es pot consultar amb el minutatge de tots els punts de l’ordre del dia, també està indexada segons les intervencions dels diferents oradors i, finalment, està enllaçada amb l’acta en pdf de la sessió ordinària.

El president del Consell de Formentera ha fet avui la presentació de la nova web, juntament amb els vicepresidents, Bartomeu Escandell i Alejandra Ferrer, i el treballador de la casa, Xavi Oliver. Jaume Ferrer ha explicat que amb aquesta nova tecnologia qualsevol persona podrà conèixer “què ha succeït en els plenaris, un avanç molt important perquè els ciutadans estiguin informats del que passa al Consell de Formentera”.

El vídeo de la sessió del Ple de febrer està penjat íntegrament, amb només un clic es pot accedir a qualsevol punt de l’ordre del dia directament o a les intervencions concretes de cada conseller que també es troben dividides per oradors. A més, els Plens es retransmeten en directe a través del canal de YouTube del Consell de Formentera.

El Ple de febrer de 2019 del Consell de Formentera va ser el primer que ja es va retransmetre en directe, i ara ha quedat l’arxiu digital a la web de videoacta. L’empresa encarregada de dur endavant la instal·lació de les càmeres i el sistema operatiu ha estat Ambiser, una companyia especialitzada en creació de vídeoactes. El preu del sistema i la quota de servei d’aquest primer any ha estat de 13.081€+IVA. El cost anual del servei serà de 5.000€+IVA.


Consell de Formentera
Àrea de Comunicació
19 de març de 2019

Reunió veïns de la Mola/Es Caló Reserva Marina

cartell reunio veins la mola b1El pròxim dijous 14 de març a les 20 h a la Casa del Poble de la Mola el conseller de Presidència, Hisenda i Medi Rural, Bartomeu Escandell, juntament amb el director general de Pesca del Govern, Joan Mercant, i el cap de servei de Pesca del Govern balear, Toni Garau faran una exposició de la nova regulació de la Reserva Marina de la Punta de sa Creu i una explicació del seu funcionament.

La trobada està dirigida principalment als veïns de la Mola i Es Caló que són els que principalment pesquen per aquella zona. A la reunió s'explicaran la regulació que s'ha fet i com afecta als pescadors professionals i d'esbarjo.


Consell de Formentera
Àrea de Comunicació
11 de març de 2019

Minut de silenci 11-M

minut-silenci-11-m1El Consell de Formentera s'ha adherit a la convocatòria feta per la FEMP, a proposta del Ministeri d'Interior i de l'Associació de Víctimes del Terrorisme, d'avui 11 de març. A les 11.00 h s'ha fet un minut de silenci a les portes del Consell de Formentera, a la plaça de la Constitució, en record de les víctimes del terrorisme en aquesta data assenyalada en què es commemora el XV aniversari dels atemptats de l'11 de març de 2004, que a més és el Dia Europeu de les Víctimes del Terrorisme. El president del Consell de Formentera, Jaume Ferrer, consellers de l'equip de Govern i de l'oposició, així com treballadors de la institució s'han sumat a la convocatòria.


Consell de Formentera
Àrea de Comunicació
11 de març de 2019

El Consell de Formentera es prepara per la vaga i els actes del Dia de la Dona

foto-concentracio---8-de-marc-2El Consell de Formentera ha fet un Decret de Presidència per establir els serveis mínims per al personal del Consell de Formentera atesa la vaga general convocada pel pròxim divendres 8 de març. Per la seva elaboració la institució ha considerat la necessitat de mantenir coberts, en el citat dia, determinats llocs de treball, amb la finalitat de garantir la prestació dels serveis públics del Consell Insular de Formentera, essencials per a la comunitat.

Els serveis mínims són els que se citen a continuació: Centre de Dia: 3 treballadores familiars, 1 conductor, 1 cuiner i 1 tècnic de discapacitat, Escoletes: 7 educadores, OAC: 3 aux. Administratius/ves, Brigada d’obres: 1 cap de brigada, 2 oficials segona i 1 operari, Policia local: 1 auxiliar administratiu, ITV: 1 mecànic i 1 auxiliar administratiu, Serveis de neteja: 3 operaris, Secretaria: 1 auxiliar administratiu, Intervenció: 1 auxiliar administratiu, Bombers: 4 bombers col·laboradors.

Concentració
D’altra banda, el mateix dia 8 de març, a les 12h, s'ha previst una concentració a la plaça de la Constitució de Sant Francesc, en el marc del programa d'activitats que organitza Espai Dones Formentera i que compta amb la col·laboració del Consell de Formentera. Per facilitar que les persones que decideixin no recolzar la vaga general però sí participar en aquesta concentració puguin fer-ho, l'absència al lloc de treball de les treballadores i treballadors del Consell de Formentera queda dispensada entre les 12h i les 14h, excepte per aquelles persones que formin part dels serveis mínims decretats.

Les conselleres de l’equip de Govern també es sumaran a la vaga feminista i han deixat lliure l’agenda pública del dia 8 de març. Les conselleres assistiran als actes organitzats per Espai Dones i després faran feina però de caràcter intern.

Consell de formentera
Àrea de Comunicació
6 de març de 2019

Més articles...

Pàgina 19 de 67

19

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

webturisme baix1

Ràdio Illa

Esport és més

rss_formentera_1