• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Infraestructures i serveis

Presentació del nou agent covid de Formentera

foto 2022 agent covidLa presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan, el conseller d'Interior, Josep Marí, i el cap de Policia Local, Félix Ramos, han rebut avui el nou agent covid que presta servei a Formentera en l'àrea de seguretat a la ciutadania, per atendre necessitats urgents ocasionades per la crisi sanitària, social i econòmica provocada per la covid-19.

Aquest nou agent forma part de la convocatòria de personal de reforç per als ajuntaments feta pel Govern balear. El Consell de Formentera havia sol·licitat quatre agents, i finalment se n'ha incorporat un amb contracte fins al 31 de desembre de 2022. L'agent ha realitzat un curs de formació a Santa Eulària amb els nous agents d'aquest municipi. Des del Consell de Formentera s'ha agraït a l'ajuntament d'aquest municipi la seua ajuda per formar-lo.


17 de gener de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

La ITV de Formentera atura el servei entre el 24 i el 31 de desembre

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Serveis d'Inspecció, informa que l'estació de la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) atura el servei entre el 24 i el 31 de desembre per descans del personal. Cal destacar que a dia d'avui la ITV de Formentera no té llista d'espera, de fet per al mateix dijous 23 de desembre encara queden cites disponibles i també per al dilluns 3 de gener. La cita prèvia es pot demanar a través del telèfon de la centraleta del Consell 971 321 087, que seguirà operativa.

21 de desembre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

L'OAC torna a atendre sense cita prèvia, tot i que manté la possibilitat de seguir-la demanant

foto 2021xii OACL'OAC (Oficina d'Atenció a la Ciutadania) torna a atendre sense cita prèvia en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous de 16 a 18 h. Tot i això, es manté la possibilitat d'acudir a realitzar els tràmits també amb cita prèvia, telefonant al 971 321 087 de 8.30 h a 20 h per reservar-la.

El conseller d'Economia, Hisenda i Serveis Generals, Bartomeu Escandell, ha explicat que "aquesta és una passa més cap a la nova normalitat, però volem seguir oferint la possibilitat de reservar les cites, ja que ha donat molt bons resultats i evita que la ciutadania hagi d'esperar si té previsió".

El conseller ha recordat que tots els tràmits es poden fer també de manera telemàtica a través de l'OVAC, i ha animat la població a "fer servir els canals telemàtics que eviten que s'hagi d'anar a l'OAC presencialment".

L'aforament de la sala es respectarà en tot moment, així com les mesures de seguretat sanitària.


1 de desembre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Oberta la licitació per a l'explotació dels serveis de temporada a les platges de Formentera del període 2022 a 2027

El Consell de Formentera informa que avui s'ha obert la licitació per a la cessió de l'explotació dels serveis de temporada a les platges de Formentera del període 2022 a 2027. L'anunci ja ha sortit a la Plataforma de Contractació del Sector Públic de l'Estat i les persones i empreses interessades tenen de termini per presentar les ofertes fins al 30 de desembre a les 23.59 hores. La contractació es va aprovar per comissió de govern el passat divendres i ja figura publicada a la web del Consell de Formentera.

29 de novembre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Nous equipaments de protecció individual per als bombers del Consell de Formentera

foto 2021 bombers EPIS AEl cos de bombers del Consell de Formentera ha adquirit quinze nous equips de protecció individual (EPI) per ampliar i renovar el vestuari del servei de prevenció i extinció d'incendis. El conseller d'Interior, Josep Marí, ha assegurat que "amb aquest nou equipament augmentem la seguretat dels bombers quan actuen en els casos d'incendis".

El nou EPI són de categoria 3; és a dir, protegeixen de perills mortals o que poden afectar seriosament la salut. Estan fets amb teixit ignífug lleuger però resistent alhora. El material emprat en la seva fabricació manté la resistència i la flexibilitat després de ser exposat a les flames. Incorpora barreges de fibres que proporcionen una alta protecció tèrmica amb un elevat nivell de confort, als usuaris, així com de durabilitat. L'equipament, consta de pantaló, jaqueta, arnès, daga d'anella cosida i un parell de mosquetons de seguretat.

En total, s'han adquirit quinze equips, per un cost de 27.975 € + IVA. Amb aquest preu s'inclou un servei de manteniment durant els dos primers anys. Actualment, la plantilla del Bombers de Formentera està formada per deu efectius.


23 de novembre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 3 de 20

3

Ens trobareu a:
C. d'Eivissa cant. Arx. Lluis Salvador
07860 Sant Francesc
tel. 971 32 10 87 · fax 971 32 10 63
infraestructures@conselldeformentera.cat

twitter

 

facebook

boto INSTAGRAM

boto YOUTUBE