• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Infraestructures i serveis

Feines de reparació del mur del Fossar Vell

foto 2021 fossar vell AOperaris de la brigada dels Serveis Insulars del Consell de Formentera estan portant a terme la reparació del mur del Fossar Vell de Sant Francesc. Es tracta d’una intervenció coordinada per l’àrea de Patrimoni en què es reparen diferents parts del mur amb materials tradicionals, com el morter de calç. Aquests treballs de manteniment i reparació continuaran els pròxims dies en altres béns patrimonials de l’illa.

15 d’abril de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Obres de millora al parc infantil de ses Bardetes

foto 2021 parc ses bardetes BEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de Serveis Insulars, està portant a terme diferents obres de millora i manteniment als parcs infantils de l’illa. Aquesta setmana s’està instal·lant una tanca perimetral al parc de ses Bardetes per millorar la seguretat de la zona, que comptarà també amb accés per persones amb mobilitat reduïda. A més, es retiraren les portes que hi havia perquè es trencaven molt sovint. Aquesta obra de millora de la seguretat va ser una petició dels veïns de ses Bardetes. Els treballs tenen un pressupost de 4.864,13 euros. Aquest mes també es faran feines de reparació del cautxú als parcs Illes Pitiüses de la Savina i el Frank Jackson de Sant Francesc, situat davant de l’IES Marc Ferrer.

8 d’abril de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Les obres d’accés a l’escola de Sant Ferran estaran finalitzades abans de l’inici del pròxim curs escolar

foto 2021 obres acces escola BEl Consell de Formentera, a través de l’àrea d’Infraestructures, informa que s’han iniciat les obres de construcció del nou accés a la zona escolar de Sant Ferran. Aquestes obres tenen un pressupost d’adjudicació d’1.166.058 €. El termini d’execució és de 6 mesos, es preveu que les obres finalitzin a final d’agost.

El conseller d’Infraestructures, Josep Marí, ha explicat que amb aquestes obres es dona un accés d’entrada i sortida al nou centre educatiu i es preveu que tot estigui enllestit per l’inici del curs escolar.

El nou carrer d’accés estarà format per una calçada bidireccional de sis metres d’amplada, que comptarà també amb una vorera i zona verda. També es crearà una zona d’aparcament en bateria, amb espai per 49 cotxes.

Davant de la façana de l’escola es construirà un nou espai de prioritat per vianants amb una vorera i un aparcament per a l’autobús escolar. També hi haurà un altre espai d’aparcament per vehicles amb espai per dos vehicles de mobilitat reduïda i dos de carrega elèctrica.

La zona es dotarà d’enllumenat públic i mobiliari urbà i es completaran els serveis de sanejament, aigua potable, baixa tensió i telefonia.

30 de març del 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Tasques de manteniment i embelliment al jardí de ses Eres, col·legis i zones esportives

foto 2021 mantenimentEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de Serveis Insulars, està portant a terme treballs d’embelliment, pintura i manteniment en diferents zones de l’illa a càrrec dels treballadors i treballadores contractats pel programa SOIB Reactiva. Des del mes de gener, que varen començar la seva feina, els treballadors i treballadores han fet diferents feines al col·legi de Sant Ferran, tant a l’interior com a l’exterior; a les instal·lacions esportives municipals, com el camp de futbol i les pistes de tennis i pàdel, i a la via pública, on, per exemple, han pintat i arreglat el jardí de ses Eres a Sant Francesc.

26 de març de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

La ITV de Formentera romandrà tancada de l’1 al 5 de febrer per treballs de remodelació i millora de l’estació

L’àrea de Serveis d’Inspecció del Consell de Formentera informa que l’estació de la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) romandrà tancada de l’1 al 5 de febrer per treballs de remodelació i millora de la instal·lació. Les obres consisteixen a adequar els llocs de treball dels mecànics i millorar els llocs d’atenció al públic, per fer-los més accessibles. Cal tenir en compte que l’oficina original donava servei a dos llocs de treball i que actualment la plantilla té tres mecànics, dos administratius i un director d’estació. D’altra banda, es millora la ventilació i la protecció contra el soroll de l’espai i es facilita un espai per al personal d’acord amb les normes d’higiene i salubritat. Si no hi ha imprevistos per les obres, l’activitat tornarà el pròxim 8 de febrer. Actualment la ITV no té llista d’espera.

El conseller de Serveis d’Inspecció, Antonio J. Sanz, assenyala que aquesta obra era “necessària per millorar tant el servei de cara al públic com els llocs de treball dels treballadors de l’estació”.

29 de gener de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 6 de 21

6

Ens trobareu a:
C. d'Eivissa cant. Arx. Lluis Salvador
07860 Sant Francesc
tel. 971 32 10 87 · fax 971 32 10 63
infraestructures@conselldeformentera.cat

twitter

 

facebook

boto INSTAGRAM

boto YOUTUBE