• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura

Sol Courreges Boné apel·la al sentiment del reciclatge al Centre Antoni Tur “Gabrielet”

cartell 2021 feelL’artista Sol Courreges Boné estrena aquest dimecres 28 de juliol al Centre Antoni Tur ‘Gabrielet’ l’exposició “Feel”, una mostra en la qual Courreges insisteix en el reciclatge com concepte base. Així, la mostra recull peces fetes amb portes, finestres, fustes, metalls, plàstics, llaunes, envasos de metall, residus naturals... i tot allò que se li pugui donar una segona vida. L’artista gaudeix de la transformació de residus en elements decoratius i que ens transmeten, segon assenyala, “el missatge que ens fan creure que encara podem fer més coses per viure en un món millor i amb menys contaminació, simplement reciclant”.

En aquesta ocasió, Sol Courreges ha convidat a dues artistes residents a l’illa, Bettyna Rivero i Pilar Mena, per participar a la mostra amb diferents peces i compartint el mateix missatge: reciclar.

La mostra es podrà visitar al Centre Antoni Tur ‘Gabrielet’, de 10 a 14 hores i de 19 a 22 hores fins al 7 d’agost.

26 de juliol de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Nit Jove de les festes de Sant Jaume

cartell 2021 nit jove AEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de Joventut, informa que aquest divendres 23 de juliol arriba la Nit Jove que enguany compta amb els concerts de Miquel Tur -Quartet- i Donuts Hole.

Miquel Tur -Quartet- és una banda amb un estil musical que va des del folk fins el pop, composta per músics professionals de l’ESMUC i liderada pel músic formenterer Miquel Tur. Amb un directe viu, potent i dinàmic, ofereix un repertori que barreja temes originals, amb versions del panorama musical actual.

Donuts Hole és un quintet que transita entre el metall alternatiu i el metalcore. Més enllà dels gèneres, la banda abandera una proposta que entrellaça contundència, melodia i atmosfera. Tot això embolicat en un univers emocional.

Els concerts tindran lloc a partir de les 21.30 h al pati de sa Senieta de Sant Francesc. L’aforament serà limitat i es respectaran totes les mesures de seguretat anticovid.

22 de juliol de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Festival LLUN3S (Lluna Barroca)

cartell 2021 llun3s barrocaEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura, informa que aquest dijous 22 de juliol a les 21.30 h tindrà lloc la segona edició del Festival LLUN3S al Far de la Mola. En el concert “Yes, We Bach” de Il Gesto Armonico interpretaran composicions de la saga més important de la història de la música occidental: els Bach.

L’acte té aforament limitat i és amb reserva prèvia; queden encara vuit entrades disponibles que podeu reservar al correu electrònic entradesllun3s@gmail.com.

La iniciativa està organitzada conjuntament per Espai_F i l’àrea de Cultura del Consell Insular de Formentera, amb la col·laboració de Ports de Balears i Ràdio Illa.

21 de juliol de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Francisca Ferrer mostra la seva col·lecció de tapissos al Centre Antoni Tur ‘Gabrielet’

cartell 2021 francisca ferrerLa veïna de Sant Ferran Francisca Ferrer Ferrer mostra a partir del dilluns 19 de juliol la seva col·lecció de tapissos al Centre Antoni Tur “Gabrielet”.

Nascuda a Formentera, na Francisca va ser propietària d’un comerç a l’illa de roba i complements des del 1994 fins al 2017 on va desenvolupar el seu interès per les teles. Un poc abans del confinament per la pandèmia va començar a treballar els tapissos, fets amb màquina de cosir i a mà, amb la natura com a principal temàtica; i a poc a poc va incorporar tapissos amb temes més generalistes sobre paisatges i arquitectura tradicional de Formentera.

L’exposició romandrà oberta del 19 al 25 de juliol d’11 a 14 hores i de 19 a 22 hores.

16 de juliol de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Clara Peya oferirà un concert el dia de Sant Jaume a Formentera

cartell 2021 clara peyaEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de Cultura, informa que el pròxim diumenge 25 de juliol Clara Peya oferirà un concert únic del seu onzè disc Perifèria a Formentera emmarcat en els actes organitzats per Sant Jaume, Diada de Formentera.

Clara Peya, considerada una de les pianistes més prolífiques i transgressores de l’Estat, és energia i sentiment en estat pur. Sempre amb el piano com a centre de gravetat per compondre i escriure cançons es diu que té una personalitat artística contagiosa i torrencial, en directe es despulla, es transforma i capta l’atenció del públic de manera hipnòtica.

Activista i lluitadora incansable va ser reconeguda amb el Premi Nacional de Cultura 2019 per la seva trajectòria musical i compromís social. Amb un impressionant currículum a l’esquena, musicalment Peya és inclassificable. Inquieta, visceral i transcendent, fuig de tòpics i, sobretot, creu en el poder de l’art com a eina de transformació social.

Graduada en piano clàssic a l’ESMUC (2007), va cursar estudis superiors de Jazz i Modern al Taller de Músics de Barcelona. Amb només 32 anys ja ha presentat vuit discs sota el seu nom on ha col·laborat amb músics de renom. Cal destacar també que és cofundadora de la companyia de teatre, dansa i música en directe “Les Impuxibles” i ha compost diverses músiques per espectacles de teatre i dansa.

El concert és gratuït i tendrà lloc el diumenge 25 de juliol, dia de Sant Jaume, a les 22.00 h al pati de sa Senieta. L’aforament és limitat. Cal fer reserva prèvia d’entrada a través de la web www.entradesformentera.cat.


15 de juliol 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 1 de 83

Inici
Anterior
1

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera