• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura

El Diverespai arriba per primera vegada durant les festes de Nadal per crear un món màgic per als infants de Formentera

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Joventut, informa que entre els dies 27 de desembre i el 4 de gener arriba el Diverespai a Formentera, amb una oferta de cinc castells inflables adaptats a diferents edats, jocs tradicionals de fusta, billar japonès i minigolf, entre d'altres.

La consellera de Joventut, Vanessa Parellada, ha mostrat la seua satisfacció per «aquesta proposta que s'ha creat pensant en els infants de l'illa, sobretot en els nens i les nenes que no viatgen fora per festes». Parellada ha destacat que "per primera vegada es farà els dies de vacances escolars de Nadal, quan els infants tenen més temps per gaudir d'aquest tipus d'activitats, i sense haver de sortir de l'illa".

"Vine a conèixer un món màgic on saltar, riure i jugar" és el reclam del cartell d'enguany. El Diverespai tendrà lloc en el Poliesportiu de l'IES Marc Ferrer i serà totalment gratuït. Obrirà del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener de les 10.30 h a les 13.30 h i de 16.00 h a 20.00 h. El dia 31 de desembre obrirà només en horari de matí, de 10.30 h a 13.30 h, i el dia 1 de gener romandrà tancat.

Cal destacar que s'adaptarà el Diverespai perquè tots els nens i nenes en puguin gaudir de manera segura, també els que tinguin mobilitat reduïda o altres necessitats especials.

21 de desembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022xii diverespai

Els alumnes de les escoles i l'institut de Formentera cantaren nadales a la plaça de la Constitució plena de gom a gom

foto 2022xii cantam nadalesAhir, dijous 15 de desembre, a la plaça de la Constitució, es va celebrar la ja tradicional cantada de nadales a càrrec de l'alumnat del CEIP El Pilar, el CEIP Mestre Lluís Andreu, el CEIP Sant Ferran de ses Roques i l'IES Marc Ferrer. Després, els alumnes del curs de cuina i restauració de l'institut varen repartir xocolata i coca dolça per a tots els cantants.

16 de desembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Visita del Pare Noel a Formentera

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura, informa que el pròxim dimecres 21 de desembre els infants de Formentera rebran la visita del Pare Noel. Arribat des del Pol Nord el Pare Noel recollirà les cartes dels nens i nenes de Formentera, ho farà acompanyat de l'actuació del Mag Albert per amenitzar la trobada que tindrà lloc a les 17.30 hores a l’envelat de sa Senieta de Sant Francesc. En acabar, es servirà xocolata calenta (apta per intolerants al gluten i a la lactosa) i coca dolça.

15 de desembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022xii pare noel

La Col·lectiva de Nadal reuneix les obres de catorze artistes de Formentera a la Sala d'Exposicions de l'Ajuntament Vell

foto 2022xii CN 3El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura, informa que ahir dilluns 12 de desembre a les 19.00 h a la Sala d'Exposicions de l'Ajuntament Vell de Sant Francesc es va inaugurar l'exposició col·lectiva de Nadal 2022-2023.

L'exposició col·lectiva mostra obres de catorze artistes que viuen o mantenen una relació estreta amb la nostra illa, i està composta per obres pertanyents a diferents disciplines artístiques. S'hi mostren pintures d'Álvaro Mendoza, Ana Celada, Enric Riera, Teresa Matilla, Maribel Escandell, Marc Sánchez, Fran Lucas, Raquel Caramazana i Diana Masiliauskas, dibuixos d'Elena Vinyarskaya, també collage de Jorge Traverso i il·lustracions de Juan Moreno. A més, hi ha escultures d'Aaron Keydar i Franz Kokowashi.

Entre avui 13 de desembre i el 6 de gener l'horari d'obertura serà de dilluns a dissabte d'11.00 h a 14.00 h i de 18.00 h a 20.00 h. Els diumenges, festius i dilluns al matí la sala romandrà tancada.

13 de desembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Cantada de Nadales

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura, informa que aquest dijous 15 de desembre a les 18 h a la plaça de la Constitució de Sant Francesc es celebra la ja tradicional Cantada de Nadales a càrrec de l'alumnat del CEIP El Pilar de la Mola, el CEIP Mestre Lluís Andreu, el CEIP de Sant Ferran de ses Roques i l'IES Marc Ferrer.

Després des del Consell es convidarà a una xocolata (apta per a intolerants al gluten i a la lactosa) i coca dolça.

12 de desembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022xii cantam nadales

Més articles...

Pàgina 3 de 117

3

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera