• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura

Festa del Pare Noel a Formentera

festa-pare-noel-2019p-1-Aquest dijous 19 de desembre arriba una de les festes més esperades pels infants de Formentera: la visita del Pare Noel. Els més petits de la casa gaudiran d’un espectacle d’animació infantil de ShowsIbiza.com i la visita del Pare Noel, al qual els nens i nenes podran entregar les seves cartes i fer-se una fotografia de record amb ell.

La festa tindrà lloc demà dijous a les 17.30h a l’envelat de Sa Senieta, a Sant Francesc. A més, també es convidarà al públic assistent a una xocolatada, apta per intolerants al gluten i la lactosa, i coca dolça i dolços sense gluten. La consellera de Cultura i Festes, Susana Labrador, ha convidat a tota la població infantil a que vagin a gaudir d’aquesta trobada tan especial.


18 de desembre de 2019
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Nadales al Centre de Dia

nadales-al-centre-de-diaEl cor del CEIP Mestre Lluís Andreu, format per una trentena d'alumnes de 4° a 6° de Primària i dirigit pel professor de música del centre, Santi Ramírez, ha interpretat aquest matí quatre nadales per als usuaris del Centre de Dia. Els majors hi han rebut als nens i nenes amb una ovació i han gaudit juntament amb els estudiants d'aquest petit concert.

16 de desembre de 2019
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

El pròxim dissabte la millor música de Joven Dolores i Itaca Band animarà la nit formenterera

foto 2019 nit concerts 1El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura, informa que aquest dissabte 14 de desembre se servirà un dels plats forts de les festes de Nadal amb una nit de concerts a l'envelat de sa Senieta de Sant Francesc. El tret de sortida serà a les 22.30h amb l'actuació de Joven Dolores, tot seguit actuarà el reconegut grup català, Itaca Band.

La consellera de Cultura i Festes, Susana Labrador, ha convidat a tots els formenterers a gaudir d'aquesta nit d'actuacions “que posen el to musical i festiu a l'inici de les festes de Nadal a la nostra illa".

Joven Dolores
Per començar la nit, a les 22.30h, el tàndem format pel cantant David Serra i el guitarrista Joan Barbé s'uniran a la base rítmica de Frederic Torres al baix i JC Marí a la bateria per a donar vida al seu nou projecte “Joven Dolores”. Aquest nou projecte és una aposta diferent dins el panorama nacional amb cançons que emocionen i amb un aclaparador directe com a garantia. Amb el rock del segle XXI com a teló de fons, el seu primer disc Galopa los días està ple de referències al món que els ha tocat viure, parlant especialment del pensament positiu, de les relacions humanes i de la importància de la dona i la seva situació d'avui dia.

Itaca Band
I per concloure la nit de concerts, la banda catalana Itaca Band, autèntics referents de la música mestissa, convertiran el seu directe en una festa huracanada on no hi haurà ni un instant per al repòs. Himnes com a “Temerari”, “Ara i aquí” o la més recent “Com si no hi hagés demà” es contagiaran amb una increïble facilitat, ja que són cançons que no es poden deixar de ballar ni de corejar. Bones lletres en castellà i en català amb ritmes d'arrel jamaicana, tempos accelerats i una embranzida robusta i vigoritzant dels vents-metalls.


10 de desembre de 2019
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

El concert de Ramonets, un dels plats forts dels espectacles infantils de les festes de Nadal, arriba aquest divendres a Formentera

ramonets feshotumateixp1El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura i Festes, informa que aquest divendres 6 de desembre a les 19.00 h a l'envelat situat en el Jardí de Ses Eres de Sant Francesc tindrà lloc el concert infantil a càrrec del grup Ramonets. L'entrada serà gratuïta.

“Aquest grup farà passar una bona estona als més petits de la casa i els seus acompanyants, venen des de València a compartir les seves animades cançons amb què creen un espectacle musical de rock'n'roll que conjuga la didàctica i l'animació”, segons ha explicat la consellera de Cultura i Festes, Susana Labrador.

El grup presentarà “Fes-ho Tu Mateix” el seu tercer disc i el seu treball més personal, on han compost totes les cançons i la música, però sense perdre el guiny i l'essència Ramonetera. Aquest grup va començar la seva carrera per retre tribut al mític grup de punk rock The Ramones i des del seu inici ha estat molt ben rebut pel públic infantil de la seva terra, i a poc a poc va ampliant fronteres.

Espectacle interactiu

D'altra banda, segons asseguren des de l'organització, Ramonets no és sols un grup de música. A més dels músics i tècnics, en el seu equip tenen un animador infantil, que no para de motivar al públic, disfressant-se, ballant, traient objectes de tot tipus a l'escenari i entremesclant-se amb la gent. En definitiva, asseguren que "converteixen el concert en un espectacle interactiu i fan que tots s'ho passen de meravella".

Un altre objectiu de Ramonets és la difusió de la llengua. Per això han adaptat les lletres de les cançons al català, i les han orientat al seu públic, intercalant cançons amb temàtiques lúdiques i festives amb altres que promouen valors que consideren fonamentals difondre entre els nostres fills i filles com la igualtat de les persones, el reciclatge, la cura de la natura, o el gaudir de la vida, que són dos dies!

Per a més informació podeu consultar el seu web: http://www.ramonets.com/

4 de desembre de 2019
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

L’exposició col·lectiva de Nadal de Formentera ret homenatge a David Vergara

foto-expo-nadaljp-1-Ahir al vespre es va inaugurar la mostra col·lectiva de Nadal en homenatge a David Vergara a la Sala d'Exposicions de l'Ajuntament Vell. La presidenta, Alejandra Ferrer, acompanyada de la consellera de Cultura, Susana Labrador, varen aprofitar per felicitar a tots els artistes participants i per agrair la col·laboració en aquesta mostra inclosa dins el programa de festes de Nadal.

13 artistes de Formentera de diferents disciplines artístiques exposen les seves obres de pintura, escultura, còmic, collage i ceràmica fins al pròxim 6 de gener. Els textos han estat realitzats per la filla de l'homenatjat, Luz Vergara, i per Brenda Novak.

“Amb aquesta mostra es vol retre homenatge a David Vergara, que al 1995 es va establir a la nostra illa, juntament amb la seva dona, Sabine, i varen contribuir a donar un impuls a l’art i a l'organització d'exposicions en aquesta sala”, segons ha explicat la consellera de Cultura. Susana Labrador ha assegurat que “tot i que els dos ja ens han deixat, la seva memòria sempre hi serà a la sala d'exposicions de l'Ajuntament Vell que tantes vegades varen fer-mos visitar”.

Els artistes que hi participen són: Robert Hawkins, Aaron Keydar, Mar Ample, Franz Kokowashi, Anna Ametller, Enric Riera, Maribel Escandell, Diana Massiliauskas, Teresa Matilla, Josep Ma Moreu, Pilar Mena, Juan Moreno i Lesley Hulme. L'exposició col·lectiva es pot visitar fins al 6 de gener d’11.00 a 14.00 h i de 18.00 a 20.00 h.

3 de desembre de 2019
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 10 de 63

10

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera