• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura

La mirada abstracta de Knut Terjung arriba al centre Antoni Tur 'Gabrielet'

El centre Antoni Tur 'Gabrielet' acull des del pròxim dimarts 3 de maig l'exposició 'Luz de Formentera', del pintor alemany resident a Formentera Knut Terjung. L'artista mostra una obra de caràcter abstracte inspirada en la llum de l'illa i presenta quadres pintats sobre llenç que en alguns casos estan barrejats amb arena.

L'exposició s'inaugura el 3 de maig a les 19 hores i romandrà oberta fins al 12 de maig en horari d'11 a 14 hores i de 17 a 20 hores, de dilluns a diumenge.

28 d'abril de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022 knut

"Millie Potter goes to the circus", contacontes en anglès programat al Punt de Lectura de Sant Ferran per aquest dimecres

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura, informa que el Punt de Lectura de l'Espai Cultural de Sant Ferran ha programat un contacontes en anglès aquest dimecres 27 d'abril a les 17.00 h. L'accés és gratuït i no fa falta reservar prèvia.

De la mà de la productora de teatre Elàstic Nou Produccions arriba a Formentera "Millie Potter goes to the circus", un contacontes infantil en llengua anglesa que va adreçat a infants d'entre quatre i nou anys.

"Millie Potter goes to the circus" és una proposta educativa que està inspirada en el món del circ i en els personatges que en formen part. A partir de les aventures de la imprevisible Millie Potter, es vol incidir en l'aprenentatge de la llengua anglesa facilitant l'expressió oral i la comprensió. Es tracta d'un espectacle interactiu on es conjuguen diferents gèneres teatrals: gestual, clown i el món de les Teresines. La protagonista farà viure noves aventures als espectadors, i s'adaptarà al seu nivell d'anglès.

En l'espectacle "Millie Potter goes to the circus", la protagonista somia a anar al circ que ha arribat a la ciutat, tot està preparat; les claus, el berenar, les entrades ... La curiositat de Millie Potter és imprevisible, per això qualsevol cosa que fa ho converteix en una aventura plena de sorpreses.

La productora de teatre Elàstic Nou Produccions va ser creada l'any 1995 i, amb més de vint anys de trajectòria, ha realitzat produccions tant d'autors contemporanis nacionals com d'internacionals. Alguns d'ells són Claudio Lizza, Danilo Macri, Miriam Formisano, Marco Tulipano, Israel Horovitz, Rodolf Sirera, Joaquima Faidella, Raymond Cousse, A. R. Gurney, Michael Frayn, Federico Garcia Lorca i Alfred Jarry. No obstant això, també ha representat obres de creació pròpia amb autories d'Enric de la Heras, Joan Yago, Enric Ases, Mary Ramírez i Aina M. Gimeno.

25 d'abril de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022 contacontes angles

Exposició del Concurs de Punts de Llibre Antoni Tur "Gabrielet" i Premi Literari Infantil "Robert Lewis Baldon

Des del dilluns 25 i fins al dissabte 30 d’abril al Centre Antoni Tur "Gabrielet" es podrà visitar l’exposició de la XXII edició del Concurs de Punts de Llibre Antoni Tur "Gabrielet" i Premi Literari Infantil "Robert Lewis Baldon". L’horari serà de 10.00 h a 14.00 h i de 17.00 h a 19.00 h, els diumenges romandrà tancat. Aquesta mostra es fa amb les obres dels alumnes dels centres educatius d’infantil i primària de Sant Ferran, Mestre Lluís Andreu, el Pilar de la Mola i Verge Miraculosa.

23 d'abril de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022 sant jordi

La biblioteca Marià Villangómez programa una jornada d'activitats infantils a la plaça de la Constitució el dia de Sant Jordi

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura, informa que la Biblioteca Marià Villangómez ha programat una jornada d'activitats infantils a la plaça de la Constitució el proper dissabte 23 d'abril, dia de Sant Jordi.

En primer lloc, es realitzarà una lectura del conte L'euga negra i el pou de n'Aubarqueta a càrrec de l'autora Elisabet Fàbregas a les 11.30 h. Es tracta d'un llibre infantil que consta de dos contes enllaçats per una oreneta. El primer és "L'euga negra i la torre des Molar" i el segon és "El petit Xiu Xiu i el pou de n'Aubarqueta". Amb aquest llibre, s'ha volgut conservar la senzillesa a l'hora d'explicar les dues històries sense perdre la musicalitat que tenen les paraules i les imatges.

En segon lloc, l'il·lustrador del conte, en Justin Hindley, realitzarà un taller relacionat amb el reconeixement de la fauna i flora de les illes Pitiüses per dibuixar-les després. L'activitat està pensada per a vint infants i han d'anar acompanyats d'un adult. La biblioteca Marià Villangómez posarà a la disposició dels participants del taller el material necessari per realitzar-lo

13 de d'abril de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022 euga

Úrsula Pomar i Jota Hidalgo presenten el Concert de flauta i piano, un recital únic a Formentera

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura, informa que el pròxim dissabte 23 d'abril, a la Sala de Cultura (Cinema) se celebrarà el Concert de flauta i piano, amb obres de C. P. Bach, Txaikovski, Liszt o Mozart entre d'altres, interpretades per la directora i professora de l'Escola de Música i Dansa de Formentera Úrsula Pomar i pel pianista i antic professor de Formentera José Jaime Hidalgo.

En aquest recital per a flauta travessera i piano s'uneixen dos músics que varen creuar els seus camins com a professors de l'Escola de Música i Dansa de Formentera, són dos artistes amb formació clàssica que desprenen virtuosisme i passió pels seus instruments.

Úrsula Pomar és una jove flautista natural de Sóller (Mallorca) que es presenta com una de les promeses més importants de la flauta en l'actualitat. Ha estat admesa en diversos postgraus per treballar amb els flautistes més prestigiosos del món. A més, és membre de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya. En l'actualitat, compagina la carrera com a solista amb la direcció de l'Escola de Música i Dansa de Formentera, i també és mestra de l'especialitat de flauta travessera.

José Jaime Hidalgo és un pianista valencià especialitzat en el repertori d'òpera i ballet amb una àmplia carrera artística que va començar des de ben jove. També destaca la seua tasca com a improvisador, compositor i pedagog. Concertista en l'àmbit nacional, també ha tocat a París, i el seu talent com a repertorista d'òpera l'ha portat a una multitud de teatres italians i espanyols: Teatro di Roma, La Fenice de Venecia, Palau de les Arts de València, Òpera de Tenerife…

L'espectacle se celebrarà el dissabte 23 d'abril a les 20.30 hores a la Sala de Cultura (Cinema). L'actuació forma part de la programació del dia de Sant Jordi. Les entrades tenen un preu de 7 euros i poden gaudir d'un 50 % de descompte les persones en situació d'atur, autònoms sense activitat, jubilats, menors de vint-i-cinc anys, famílies monoparentals i famílies nombroses.

Les entrades estaran a la venda a www.entradesformentera.cat o mitja hora abans de la funció a les taquilles. L'espectacle es durà a terme aplicant els protocols de seguretat i complint la normativa vigent.


19 d'abril de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022 pomar hidalgo

Més articles...

Pàgina 2 de 100

2

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera