• Català
  • Castellano
  • English
El Consell

Lorenzo Cordoba v3

Lorenzo Córdoba Marí
President del Consell Insular de Formentera

 

 
tel. 971 32 10 87
presidencia@conselldeformentera.cat

Benvinguts a Formentera

image Ana
 
Us donam la benvinguda a la pàgina web del Consell Insular de Formentera, un espai obert a la ciutadania de l'illa i a tothom que vulgui conèixer millor els serveis que s'ofereixen des d’aquesta administració.
 
En aquesta pàgina us volem apropar la informació de servei d'una manera àgil i transparent, i facilitar-vos les eines per tramitar les gestions i les consultes administratives. La gestió ha de ser pròxima i accessible, que respongui a les necessitats de la ciutadania, per complir així amb els objectius de transparència assolits aquesta legislatura amb l'aprovació del codi ètic i de bon govern. Com que Formentera és una illa diversa, plural, amb una ciutadania compromesa, que recull diferents inquietuds socials, culturals i mediambientals, demana una informació actualitzada, immediata i també pròxima.
 
La pàgina web i les xarxes socials del Consell són una porta oberta per compartir, escoltar, interactuar i respondre les vostres necessitats. Així les entenem i, per això, treballam, per fer una Formentera accessible i propera, també digitalment, a tothom.

twitter

 

facebook

boto INSTAGRAM

boto YOUTUBE