• Català
  • Castellano
  • English
Premsa Notícies

Formentera celebra la segona sessió anual del Ple de la Infància i Joventut

foto 2021 ple infanciaAvui al matí s’ha celebrat el ple del Consell de Participació de la Infància i la Joventut de manera telemàtica. A la sessió, presidida per la presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, i que compta amb la vicepresidència de la consellera de Joventut, Vanessa Parellada, han participat representants dels i de les estudiants de les escoles de l’illa, CEIP Mestre Lluís Andreu, CEIP Sant Ferran de ses Roques i CEIP el Pilar de la Mola, i de l’IES Marc Ferrer, que formen part d’aquest òrgan.

La presidenta ha donat la benvinguda a les conselleres i consellers del Ple i ha destacat la seva importància perquè coneguem directament les inquietuds d’infants i joves de l’illa i agafem nota per dur-les endavant “com ara el parc de patinatge que estam a punt d’obrir a Sant Francesc o el parc infantil de Sant Ferran”. A més, en un any tan especial com aquest, segon curs escolar amb pandèmia, Alejandra Ferrer ha agraït “la gran responsabilitat que han demostrat els i les estudiants de les escoles i de l’institut de l’illa”.

A la sessió els i les conselleres del Ple han exposat diverses preguntes a membres de l’equip de Govern que han seguit el ple infantil i juvenil entre les que han destacat les peticions sobre temes de mobilitat sostenible, habitatge, ajudes per adquisició de vehicles elèctrics, parcs infantils i la futura obertura del parc de patinatge, entre d’altres.

15 de juny del 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Els trams reformats de l’avinguda Miramar i el carrer Punta Prima seran només d’ús per vianants entre les 20 h i les 7 h per dinamitzar l’activitat comercial

foto 2021 es pujols vianants BEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de Mobilitat, informa que a partir d’avui 15 de juny el tram de l’avinguda Miramar que va des de l’encreuament amb el carrer Espalmador fins a la mar, i el tram del carrer Punta Prima que va des de l’avinguda Miramar fins al carrer Xaloc, passaran a ser només d’ús per vianants tots els dies de la temporada estival entre les 20 h i les 7 h.

Durant la resta d’hores del dia els carrers serà transitables, però no es podrà aparcar, només fer treballs de càrrega i descàrrega de mercaderies. Precisament, les zones on s’aplica aquesta mesura coincideixen amb els espais on s’han realitzat obres de millora i embelliment aquest hivern.

Segons ha explicat el conseller de Mobilitat, Rafael González, “el que volem aconseguir és dinamitzar l’activitat comercial en aquesta zona des Pujols, especialment en les últimes hores de la tarda i la nit quan hi ha més activitat en aquesta localitat”. “A més, aquesta actuació va en la línia de la resta d’accions realitzades en aquest nucli amb l’objectiu de potenciar l’activitat en la principal població turística de l’illa”, segons ha afegit.

Precisament, aquestes accions han estat consensuades amb els empresaris d’aquesta zona des Pujols en una reunió que es va fer al Consell de Formentera el passat 7 de juny.

Altres actuacions
Des del Consell de Formentera també es va acordar en aquesta trobada realitzar l’obertura al trànsit del carrer Xaloc, en el sentit d’entrada a la població des de la rotonda.

Així mateix, s’habilitaran 2 aparcaments dissuasius als afores de la població: un a la zona Sud-est de la població per un total de 150 cotxes i 150 motocicletes i un altre a la circumval·lació per a un total de 60 cotxes.

Paral·lelament, els artesans del Mercat des Pujols disposaran de dos períodes de 30 minuts d’aparcament gratuït cada dia a l’aparcament soterrani de la plaça Europa per realitzar la càrrega i descàrrega per al muntatge i desmuntatge les seves paradetes. Els abonaments els podran aconseguir a l’oficina de l’aparcament de la plaça Europa.

Cal destacar que les persones amb mobilitat reduïda disposen d’aparcament gratuït a l’aparcament soterrani de la plaça d’Europa, els abonaments també els podran aconseguir a l’oficina de l’aparcament de la plaça Europa.

15 de juny de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Minut de silenci

foto 2021 juny minut silenciAvui a les 12.30 h en la porta del Consell de Formentera s’ha convocat un minut de silenci com a mostra de rebuig i condemna als assassinats masclistes ocorreguts a Tenerife i a Sevilla. Us adjuntem la fotografia del moment en què autoritats, treballadors i veïns s’han sumat a aquesta condemna.

14 de juny de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Formentera celebra el Dia Internacional del Ioga amb Xuan Lan

foto 2021 iogaEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de Turisme, informa que aquest dissabte 19 i dilluns 21 de juny es faran dos sessions de ioga amb l’experta internacional Xuan Lan. Coincidint amb la celebració del Dia Internacional del Ioga el pròxim dilluns 21 de juny des del Consell de Formentera, amb la col·laboració de Puro Bienestar, han organitzat aquests esdeveniments d’aquesta disciplina que se centra en el benestar del cos i de la ment.

L'experta internacional en benestar i difusora de diferents estils de ioga, realitzarà una pràctica molt especial en un emplaçament únic, que contribuirà a la creació d'una atmosfera màgica de desconnexió en el port de la Savina. La primera sessió és el dissabte a les 19.30 h i du per títol “Brahma sunset ioga: tornar a l’essència” i la segona sessió és el dilluns a les 19.30 h i du per títol “108 salutacions al sol”. El preu són 20 € per sessió. Els fons obtinguts de les inscripcions dels assistents dels esdeveniments es destinaran íntegrament a la conservació de la posidònia, a través del projecte Save Posidonia Project.

Teniu tota la informació al web https://formenterazen.es/ca/dia-internacional-del-ioga.

14 de juny de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 17 de 302

17

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat