• Català
  • Castellano
  • English
Premsa Notícies

FORMENTERA20 cita experts en màrqueting, comunicació i creativitat a l’illa de Formentera

foto 2021 f 2.0El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Turisme, informa que entre el 27 al 30 de maig tendrà lloc a la nostra illa la IX edició del Formentera20. Durant aquests 4 dies experts en cultura digital compartiran idees i talent en diferents espais de l’illa, ho faran en un format proper seguint el lema de Formentera20, #DesconnectarPerConnectar.

La presidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, ha mostrat la seva satisfacció perquè es puguin reunir un equip d’experts en màrqueting i comunicació a Formentera. “Aquest certamen ajuda a incrementar l’arribada de visitants en temporada baixa, uns visitants que a més promocionen la nostra illa. Un fet que té més importància aquest any marcat per la pandèmia, perquè podran gaudir i compartir a través de les xarxes socials els meravellosos espais a l’aire lliure que ofereix Formentera”, ha declarat la presidenta.

“Aquesta és una oportunitat per a fer treball en xarxa, compartir idees, buscar inspiració i estar al dia de tot el que esta passant en l’entorn digital acompanyats pels millors experts. Com cada edició reconeguts experts en màrqueting, comunicació i creativitat es donaran cita a l’illa per compartir coneixement, idees i veure les últimes tendències en cultura digital”, segons explica la seva directora Rosa Castells que assegura que es busca “l’excel·lència en l’equip de ponents”. La nota internacional ve amb Patricia Reis, vicepresidenta d’HBO i @isabelitavirtual, directora creativa i guanyadora d’un Webby Awards pel millor contingut en Art i Cultura.

Equip experts:
Patricia Reis, VP Marketing, HBO
Mónica Moro, Dirª. General Creativa, McCann Espanya
Elena Bule, Dir.ª Comunicació, Twitter Espanya
Carlos Fernández Guerra, Dir. Digital & Social Media Manager, Iberdrola
Miquel Martí, CEO, Barcelona Tech City | www.barcelonatechcity.com
Mar Abad, Dir.ª i Cofundadora, Segell de Podcast El Extraordinario [Abans va fundar la revista Yoroboku i la productora Brands & Roses]
Soraya Castellanos, Spain Lead, TiK ToK
Isabel Martínez, Dir.ª Creativa, @isabelitavirtual
Javier Piedrahita, Director, Marketingdirecto.com [modera el debat]

A qui va dirigit? Va dirigit a professionals apassionats del món digital, emprenedors, comunicadors, amants del màrqueting i comunicació, agències, equips de comunicació i persones curioses i que volen estar al dia per comunicar bé el seu projecte o negoci.

Parlarem de comunicació, màrqueting, creativitat, construcció de marca, continguts, mitjà social i el bon ús de les xarxes socials que cada vegada més formen part de la nostra vida. La proximitat entre tots els participants fa que hi hagi un treball en xarxa real i un intercanvi d’idees que serveix com a punt de partida de nous projectes, aquest és un punt important i diferenciador de Formentera20, que no es dona a cap altre esdeveniment, segons assegura Rosa Castells.

Teniu més informació al web formemtera20.com on es poden fer les inscripcions, ja queden poques places. Els residents de Formentera tenen un 50 % de descompte en el preu del certamen. L’aforament és limitat.

28 d’abril de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

II Open Cazafotosub Apnea Formentera

foto 2021 cazafotosub AAquest cap de setmana es celebra el II Open Cazafotosub Apnea Formentera, organitzat pel Club d’Activitats Subaquàtiques Sota s’Aigu amb la col·laboració de les àrees de Turisme i Esports del Consell de Formentera. De moment, hi ha una vintena de participants inscrits procedents de Canàries, Balears i la Comunitat Valenciana que, durant els dies 30 d’abril, 1 i 2 de maig, es submergiran en aigües de Formentera per intentar captar el màxim nombre de diferents espècies de peixos.

Més informació i inscripcions: clubsotasaigu@gmail.com

28 d’abril de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

El Consell retira 186 vehicles abandonats durant els anys 2020 i 2021

foto 2021 retirada vehiclesEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de Medi Ambient, informa que durant l’any passat i el primer trimestre de l’any 2021 s’han retirat de la via pública i de terrenys privats 186 vehicles abandonats. Aquesta feina es desenvolupa amb la col·laboració de la Policia Local de l’illa. A més, en aquest temps s’han descontaminat un total de 263 vehicles que es trobaven al centre de descontaminació (CAT) de Ca na Negreta.

El conseller de Medi Ambient, Antonio J. Sanz, ha assenyalat que “des de l’any passat s’ha intensificat i millorat el procediment, per intentar reduir un problema que s’hi havia estès els últims anys a Formentera”. El conseller ha recordat que “l’abandonament de vehicles tant a la via pública com a terrenys privats és un focus important de contaminació mediambiental i paisatgística”. Sanz ha convidat als propietaris que “quan tenguin un vehicle que el volen donar de baixa només han d’acudir a l’àrea de gestió de residus des Cap o trucar a Ca na Negreta al 971 575118”.

Sancions i procediment de retirada
A més, des de l’àrea de Medi Ambient s’han iniciat enguany un total de 81 procediments sancionadors per abandonament de vehicles. Normalment, es tracta de sancions greus o molt greus, segons el que estableix l’ordenança municipal i les quanties poden oscil·lar entre 751 € a 1.500 € si són greus, i 1.500 € a 3.000 € si són molt greus.

En el cas dels vehicles abandonats, els tècnics de Medi Ambient segueixen un protocol d’actuació, en què un cop s’ha localitzat el vehicle, es posa un adhesiu de vehicle abandonat (tasca realitzada conjuntament per la Policia Local i l’àrea de Medi Ambient). Una vegada exhaurit el termini d’un mes amb el vehicle identificat a la via pública o en un terreny privat, si el seu estat no fos d’abandonament, la persona propietària ha de comunicar-ho i mobilitzar el vehicle. En cas contrari, s’entendrà com abandonat i es retirarà. Llavors s’aixeca acta de denúncia i es retira el vehicle a les dependències municipal ubicat a l’abocador des Cap.

Les persones propietàries poden sol·licitar en qualsevol moment de la tramitació retirar ells mateixos el seu vehicle de les dependències, abonant les despeses d’estada i de grua. Finalment, un cop transcorregut el termini establert per l’ordenança d’estada a guàrdia es procedeix a la seva descontaminació al centre CAT.

27 d’abril de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Sessió del Formentera Film 2021 adreçada al jovent de l’illa

cartell 2021 ff2021El pròxim 1 de maig s’inicia el FF2021 (Formentera Film) amb la primera projecció dedicada al jovent de Formentera. La projecció es farà sota les estrelles i serà presentada per Xènia Fuertes i es farà en l’espai exterior del Casal de Joves a partir de les 20.30 h. L’entrada serà lliure amb aforament limitat i està oberta a joves a partir de 12 anys.

A la sessió, es projectaran 7 curtmetratges documentals de ficció i animació a més es projectaran uns vídeos extrafest. Després el públic juvenil votarà el curtmetratge guanyador que rebrà el seu guardó la nit del 15 de maig. Cal destacar que com a plat especial de la nit es presentarà el vídeo de dansa urbana rodat aquest mes d’abril amb les ballarines del curs de dansa del Casal de Joves.

D’altra banda, també hi haurà una programació extrafest amb la projecció del curtmetratge realitzat en un taller del FF2019, On és Pere Miquel?, i també del curtmetratge rodat durant els 4 dies de festival del 2019, Help.

La programació de dia 1 de maig es podrà consultar al web www.formenterarafilm.com i és la següent:

REWILD
Nicholas Chin, Ernest Zacharevic
Indonèsia | 2019 | 4'03" | documental
PAPER OR PLASTIC
Nata Metlukh
Estats Units | 2019 | 7'37" | animació
THE DISHWASHER
Nick Hartanto, Sam Roden
Estats Units | 2019 | 12'34" | ficció
OCTOPUS
Engin Erden
Turquia | 2020 | 12'26" | ficció
ROBERTO
Carmen Córdoba González
Espanya | 2020 | 9' | animació
AMANI’S VEIL
Renata Diniz
Brasil | 2020 | 14'58" | ficció
GOOD NIGHT MR TED
Nicolás Sole (assistirà a la projecció)
Espanya | 2020 | 10'45" | animació

EXTRAFEST
VÍDEO DANSA URBANA
Estrena
Activitat organitzada per Formentera Film
en col·laboració amb el Casal de Joves de Formentera
4′ | 2021 | Formentera, Illes Balears

HELP
Curtmetratge realitzat en el marc de l’anterior edició FF2019
rodat durant els quatre dies de festival.
Dirigit per Niccolò Falsetti
Produït per Formentera Film
4' | 2019 | Formentera, Illes Balears
ON ÉS PERE MIQUEL?
Curtmetratge realitzat durant el taller FEM UN CURT
FF2019


El Formentera Film se celebrarà entre el 12 i el 16 de maig i aviat es presentarà la seva programació. El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Cultura i de Turisme, col·labora amb aquest festival.

27 d’abril de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 20 de 293

20

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat