• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Premsa Notícies

Instal·lades dos càmeres més per controlar que els vehicles tenguin el permís per circular de formentera.eco

foto 2022vi for.ecoEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Mobilitat, informa que ha instal·lat dos càmeres de lectura de matrícules a la rotonda de l'Hospital per controlar que els vehicles que circulen per l'illa entre el 15 de juny i el 15 de setembre (període de regulació del formentera.eco del 2022) estiguin correctament acreditats.

Així mateix, també hi ha dos càmeres de control al carrer de s'Almadrava, a l'entrada de l'illa, i un vehicle del Consell (100 % elèctric) que duu instal·lades dos càmeres i que circularà per l'illa amb el mateix objectiu. En tots els casos, les càmeres llegeixen les matrícules dels vehicles que circulen per les vies i comproven si tenen l'autorització de formentera.eco.

"Amb aquestes noves càmeres volem ampliar la vigilància per assegurar que es respecta la regulació de la circulació de vehicles en el seu quart any d'aplicació", segons ha explicat el conseller de Mobilitat, Rafael González. La llei preveu sancions de com a mínim 1.000 euros pels vehicles que circulin sense autorització.

10 de juny de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

El Consell obre dos borsins d’auxiliars sociosanitaris i d’auxiliars administratius

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Recursos Humans, informa que ha obert la convocatòria de dos borsins de treball, un d’auxiliars sociosanitaris per treballar en la residència i un altre, d’auxiliars administratius, ambdós per cobrir, amb caràcter interí o temporal, les possibles necessitats de provisió de places i llocs de feina del Consell de Formentera.

Les bases dels borsins, que seran per concurs de mérits, han sortit publicades ahir al BOIB i el termini per presentar la documentació s'inicia avui dia 10 fins al 20 de juny.

El model normalitzat de sol·licituds, que serà el model oficial d'instància, es trobarà a disposició de les persones interessades, en el Registre General d'Entrada del Consell i en la pàgina web www.consellinsulardeformentera.cat, a partir de l'obertura del termini per la seva presentació.

10 de juny de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022vii borsi A

cartell 2022vii borsi B

El Consell convoca la beca d'investigació de 2022

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Patrimoni, informa que fins al 15 de juliol ja està oberta la convocatòria de la beca d'investigació del Consell de l'any 2022. L'objectiu d'aquesta beca, dotada amb 8.500 euros, és l'impuls de la investigació científica en àrees de les arts, humanitats i ciències socials a l'àmbit de Formentera.

La consellera de Patrimoni, Raquel Guasch, ha convidat als investigadors a participar en aquesta convocatòria, que l'any passat va quedar deserta. "Es tracta d'una beca que s'ha consolidat els darrers anys, que també va augmentar la dotació econòmica, i que obre l'oportunitat de continuar aprofundint en el coneixement de Formentera", ha assenyalat la consellera.

Una vegada finalitzat el termini de presentació, una comissió avaluadora formada per diferents membres valorarà els projectes presentats d'acord amb l'interès científic, la coherència i la metodologia, i els currículums dels investigadors. El treball d'investigació objecte de la beca concedida s'haurà de realitzar dins el termini de dotze mesos a comptar des de l'endemà de la recepció de la notificació de la concessió. El procediment de concessió de la beca es farà en règim de concurrència competitiva i les bases han sortit publicades al BOIB del 4 de juny.

8 de juny de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022 beca

Formentera recupera el format clàssic de Música a les Places

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura, ha presentat avui el programa de Música a les Places per a aquest estiu 2022. Amb partir de la pròxima setmana torna el format clàssic dels concerts a les places de Sant Ferran, es Pujols, Sant Francesc i el passeig marítim de la Savina. L'ambient serà animat per diferents estils musicals, com ara, música del món, música llatina, blues, soul, rock, heavy o jazz.

La consellera de Cultura i Festes, Susana Labrador, ha mostrat la seua satisfacció perquè "després de dos estius en què la Música a les Places no ha aturat però sí s'ha vist condicionada per les restriccions arran de la pandèmia, aquest estiu esperam que la normalitat torni a envair les principals places dels pobles de Formentera amb bons ritmes i música que animi l'ambient estival".

La Savina

Els Dilluns al Port tornarà a ser el protagonista de les nits dels dilluns a la Savina, on del 20 de juny al 12 de setembre, a partir de les 22.00 h, hi haurà una actuació musical en directe per animar l'ambient del passeig de la Marina.

Es Pujols

La plaça d'Europa des Pujols també acollirà la música en directe del programa World Music, i comptarà amb l'actuació d'un dels veterans d'aquest cartell, Antena Libre. Les actuacions seran cada dijous a partir de les 22.00 h, des del 16 de juny al 20 d'octubre (exceptuant el mes d'agost, que no hi haurà actuacions).

Sant Ferran

Torna un clàssic de l'estiu formenterenc, la plaça de l'Església de Sant Ferran acull l'acte Música en Viu, cada divendres a partir de les 22.00 hores, del 17 de juny al 23 de setembre. L'associació Formentera Musical serà l'encarregada d'amenitzar aquesta plaça durant tot l'estiu.

Sant Francesc

I a la plaça de la Constitució, el mític Jazz a la Plaça oferirà un concert de la mà de la banda de jazz més entranyable de Formentera, cada dissabte a partir de les 22.00 hores, del 18 de juny al 24 de setembre.

Col·laboracions

Aquesta iniciativa musical torna a comptar amb la col·laboració de l'associació Jazz & Co, Formentera Musical, Antena Libre, l'Associació de Veïns de la Savina i l'Autoritat Portuària de les Illes Balears. Així mateix, el Consell signa cada dos anys un conveni amb Estrella Galicia que donar suport a aquesta iniciativa musical i cultural.


9 de juny de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022 musica a les places

Més articles...

Pàgina 20 de 375

20

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat