• Català
  • Castellano
  • English
Premsa Notícies

El Consell de Formentera recorda que s’ha allargat fins a l’1 de desembre el termini voluntari de cobrament de les taxes i impostos

El Consell de Formentera, a través de l’àrea d’Hisenda, informa que tal com va anunciar el passat mes d’abril, dins de les mesures econòmiques activades per la pandèmia, el termini de pagament de taxes i impostos s’ha allargat dos mesos enguany, fins a l’1 de desembre.

El Consell recorda que durant la segona quinzena de setembre es passaran al cobrament les taxes i impostos que tenguin domiciliació bancària, però que aquelles persones amb el rebut domiciliat que vulguin ajornar el pagament, han de comunicar-ho a la seva entitat bancària abans del 15 de setembre i posteriorment posar-se en contacte amb l’Agència Tributària de les Illes Balears (C/Eivissa, 9), www.atib.es, tel. 971 321 577, abans de l’1 de desembre per tal de pagar sense recàrrec.

8 de setembre de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

La XII Mitja Marató Illa de Formentera queda ajornada per al 15 de maig de 2021

El Consell de Formentera, a través de les àrees de Promoció Turística i Esports, informa que la XII Mitja Marató i la Cursa 8 km que havien de celebrar-se aquest 10 d’octubre han quedat finalment ajornades per al 15 de maig de 2021, seguint així les indicacions de la Conselleria Balear d’Esports del Govern balear arran la situació d’emergència sanitària per la covid-19.

Després d’haver-se ajornat en primer lloc del 16 de maig al 10 d’octubre, l’evolució de la pandèmia ha obligat a ajornar la prova fins a l’any vinent. La consellera d’Esports, Paula Ferrer, ha assenyalat que en aquest moment “és essencial garantir la seguretat de totes les persones que conformen la prova: participants, voluntaris, personal sanitari, de seguretat... així com el públic que assisteix a la prova”. L’ajornament a l’any que ve “és la solució més raonable”, ha subratllat la consellera.

L’empresa organitzadora de la prova, Unisport Consulting, les àrees de Promoció Turística i Esports, i el sector turístic que forma part de la Comissió de Promoció Turística del Consell han adoptat aquesta decisió de manera consensuada.

Unisport Consulting ha agraït el “suport i la comprensió” dels atletes inscrits i dels patrocinadors davant aquesta “dolorosa” decisió. Respecte a les inscripcions, l’organització ofereix dues opcions a triar abans del 31 d’octubre: en primer lloc, es pot traspassar la inscripció automàticament a l’edició de 2021 i sense realitzar cap tràmit o també es pot sol·licitar la devolució del 100% de l’import de la inscripció. Els empresaris de l’illa han comunicat que treballaran de manera individual per adaptar-se en la mesura del possible a les necessitats de cada participant amb les reserves d’aquest any a maig de l’any vinent.


4 de setembre de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Lina Roig, guanyadora de la targeta regal del mes d’agost de Compra a Casa

foto 2020 lina roig compra a casaEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de Comerç, informa que avui s’ha fet entrega de la targeta regal del premi corresponent al mes d’agost de la campanya ‘Compra a Casa a l’estiu’, que s’ha posat en marxa enguany juntament amb la Pimef amb l’objectiu d’incentivar i fomentar el petit comerç a l’illa.

La guanyadora d’aquesta targeta regal del mes d’agost, que té un premi de 100 euros, és Lina Roig Escandell, usuària de la targeta des de l’any 2018.

El Consell i la Pimef han impulsat aquesta campanya, típica dels mesos d’hivern, amb el mateix sistema però amb premis més importants. D’aquesta manera, totes les compres que es realitzin en un dels establiments adherits al programa Compra a Casa fins al mes de setembre inclòs, podran accedir al sorteig d’una targeta de regal per valor de 100€ (el doble que a l’hivern). Per poder participar en el sorteig s’ha de fer una compra mínima de 20€.

4 de setembre de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

El Consell posa a disposició de Salut dos rastrejadors i demana una millora de la informació respecte als protocols sanitaris

La presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, ha enviat avui una carta a la consellera de Salut del Govern, Patrícia Gómez, oferint col·laboració institucional “per ajudar a frenar els rebrots” de covid-19 que s’estan detectant a les illes. Alejandra Ferrer assenyala en la seva carta que “es posa a disposició del Govern dos treballadors propis que puguin recolzar aquestes tasques de rastreig a Formentera”. “Proposem que aquestes dues persones, contractades pel Consell, siguin formades en els protocols necessaris per a la mateixa àrea de Salut i que tractin directament amb responsables d’aquesta àrea en el seu dia a dia laboral per garantir la correcta coordinació. Considerem que disposar d’aquestes persones coneixedores del territori pot ajudar a agilitzar i millorar aquesta feina”, assenyala la presidenta en la seva carta.

D’altra banda, la presidenta del Consell demana a la consellera de Salut “una bona comunicació entre les administracions per tal de tenir clar com a administració què és el que el Govern estableix en cada moment, i també per poder informar adequadament a la ciutadania”. “Necessitem rebre informació oficial i de forma àgil, sobretot si es canvien protocols o s’introdueixen informacions o criteris diferents, el coneixement de la ciutadania dels protocols d’aïllament és l’única garantia del seu compliment”, assegura Alajandra Ferrer, que ha recordat que “és necessari rebre les dades de casos positius de manera segregada per illes, encara que sigui la mateixa àrea de Salut, per conèixer l’impacte dels contagis així com la repercussió de les mesures que es prenen, per això vos demanem que torneu a proporcionar les dades de contagis de forma separada”.

Ferrer finalitza la carta amb “la intenció última de trobar qualsevol forma de col·laboració que ens ajudi a prevenir els contagis i a mantenir les mesures sanitàries establertes de la millor forma possible, sobretot amb l’escenari de l’inici de l’escola i totes les activitats relacionades”.

4 de setembre de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 3 de 239

3

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat