• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Premsa Notícies

Jornada de portes obertes a l'àrea de Benestar Social

El pròxim dimarts 28 de juny, d'11 a 14 hores, l'àrea de Benestar Social del Consell de Formentera celebra una jornada de portes obertes perquè la ciutadania de l'illa pugui conèixer les noves oficines, ubicades al Centre de Dia, les noves instal·lacions i els serveis que s'hi ofereixen.

La presidenta del Consell, Ana Juan, i el conseller de Benestar Social, Rafael Ramírez, atendran els mitjans de comunicació a l'inici de la visita, a les 11 hores.

23 de juny de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Formentera recicla fins a 83,1 quilos de vidre per habitant, el major índex de recuperació de Balears

foto 2022vi ecovidrioEls ciutadans de Formentera varen reciclar fins a 83,1 kg de vidre per habitant el 2021, el major índex de recuperació de les Illes Balears, segons les dades recollides per Ecovidrio. A la comunitat autònoma, en total, l'any passat els ciutadans varen reciclar fins a 42.839 tones de residus d'envasos de vidre, un fet que suposa 36,5 kg/habitant, "i ens situa com la regió líder i al capdavant del país quant al reciclatge d'envasos de vidre", segon apunten des de l'entitat.

En aquest sentit, la Conselleria de Medi Ambient del Consell de Formentera col·labora amb l'impuls de la campanya de Banderes Verdes que llança l'entitat i que premia l'esforç de l'hostaleria local amb el reciclatge d'envasos de vidre i la lluita contra el canvi climàtic. El conseller de Medi Ambient, Antoni Tur, ha destacat "la importància de campanyes com aquesta que ajuden a la conscienciació del reciclatge entre la població i els establiments". El conseller ha assenyalat que "les administracions han de treballar en aquesta línia de reduir la generació de residus i reciclar el màxim possible".

Cent vuitanta establiments de l'illa se sumen a la iniciativa

En total, cent vuitanta restaurants i bars de l'illa ja s'han sumat a la iniciativa que té com a objectiu guardonar l'esforç dels establiments hostalers de l'illa i l'activisme per la sostenibilitat durant l'estiu, especialment pel que fa a la gestió correcta dels residus. A més, durant la campanya, Ecovidrio llançarà el I Baròmetre sobre la sostenibilitat hostalera balear i premiarà l'establiment balear més compromès amb l'economia circular i la protecció del nostre entorn.

23 de juny de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Juan González mostra les seues fotografies a la Sala d'Exposicions "Ajuntament Vell"

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura, informa que del 28 de juny al 9 de juliol a la Sala d'Exposicions "Ajuntament Vell" es podrà visitar l'exposició Diàleg entre el vent i la mar del resident a Formentera Juan González.

L'exposició, la tercera d'instantànies d'enguany, mostra l'evocació de la mar mitjançant imatges. El fotògraf valencià presenta una part del paisatge que ens envolta en instantànies de gran format conjuntament amb uns retrats que actuen com a escultures. Aporta una mirada atenta a la relació que s'estableix entre l'individu i el seu entorn.

El títol de l'exposició fa referència a l'últim moviment de l'obra La mer del compositor francès Claude Debussy. De manera semblant, González al·ludeix "al resultat de l'enfrontament des de les forces antagòniques, la batalla entre el vent i la mar", segons explica l'artista.

L'exposició s'inaugurarà dilluns 27 de juny a les 20.00 hores i es podrà visitar a la Sala d'Exposicions "Ajuntament Vell" de dilluns a dissabte d'11.00 a 14.00 hores i de 19.00 a 21.00 hores.
Diumenges, festius i dilluns al matí, la sala romandrà tancada.


23 de juny de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

foto 2022 juan gonzalez

Formentera ha celebrat el dia internacional del ioga amb una classe magistral de Verónica Blume

foto 2022 dia ioga AEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Turisme, informa que ahir 21 de juny es va celebrar a Formentera el Dia Internacional del Ioga de la mà de la model i iogui Verónica Blume.

Amb motiu d'aquesta celebració, el Consell Insular de Formentera i Puro Bienestar varen organitzar una classe magistral al port de la Savina a la qual varen assistir 60 persones i que va estar impartida per una professional de primer nivell i amb projecció internacional, la model Verónica Blume.

El 21 de juny és la data promulgada per l'ONU per conscienciar la població sobre els beneficis de practicar aquesta disciplina holística de benestar, que treballa d'una manera integral, harmoniosa i equilibrada totes les àrees de l'ésser humà i respectant els cicles de la naturalesa.

L'esdeveniment va ser de caràcter solidari i sostenible. Tots els fons recaptats amb el preu de les inscripcions es destinaran al projecte Save Posidonia Project.

22 de juny de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 8 de 366

8

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat