• Català
  • Castellano
  • English
Premsa Notícies

Servei d'assessorament pels monitors de l'Escola d'Estiu

foto Assessorament Escola EstiuEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Joventut, informa que ha posat en marxa un servei d'assessorament per a les monitores i monitors de l'Escola d'Estiu.

L'objectiu d'aquest assessorament és fomentar entre les monitores i monitors estratègies de treball col·laboratiu, aprendre a reconèixer les emocions tant pròpies com de les nenes i nens, i millorar la comunicació amb els i les participants de les escoles i les famílies, aspectes que reverteixen una importància clau en aquesta situació excepcional provocada per la pandèmia de la covid-19.

“Les monitores i monitors de les escoles d'aquest estiu 2020, així com les seves directores, s'enfronten enguany a un repte que requereix un acompanyament professional i una orientació que els permeti treballar les incerteses ocasionades per tota la situació tan excepcional que estem vivint”, ha manifestat la responsable de l'àrea, Vanessa Parellada.

“Les monitores i monitors de l'Escola d'Estiu són el referent del que serà l'escola ordinària i necessiten un suport que els ajudi a gestionar l'ansietat que pot generar la situació tan diferent que estan vivint i a treballar amb els nens i nenes des de la calma i la normalitat”, segons ha afegit la consellera de Joventut.

El servei s'ofereix a través del CEPCA, concretament amb la seva directora, Belén Alvite. De moment s'han fet dues sessions presencials que s'ampliaran les properes setmanes, i es manté un seguiment a través de connexions online.

24 de juliol de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Conveni de col·laboració amb el Club Tennis Illa de Formentera per a la gestió d'ús i per al manteniment de les pistes de tennis i pàdel del Consell de Formentera

foto 2020 conveni club tennisLa presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, i el president del Club Tennis Illa de Formentera, Jorge Jiménez, han signat un conveni de col·laboració entre el Consell i el club per a la gestió d'ús i el manteniment de les pistes de tennis i pàdel de la institució insular per l'any 2020. La consellera d'Esports, Paula Ferrer, també ha estat present a l'acte de signatura.

Amb aquest conveni el Consell de Formentera cedeix l'ús, la gestió i el manteniment al club de tennis de les instal·lacions de les pistes municipals de tennis i pàdel situades al camí de Porto-salè. La institució insular realitzarà un pagament d'11.000€ per les despeses de gestió i manteniment. El Club Tennis Illa de Formentera haurà de permetre l'accés, l'ús i el gaudi d'aquestes instal·lacions a entitats esportives i altres. També es compromet a realitzar el manteniment ordinari de les instal·lacions i a disposar del personal necessari, entre altres tasques.

23 de juliol de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Els Bombers de Formentera es formen en rescat de persones en medi natural

foto 2020 formacio bombers 2El Consell de Formentera, a través de l’àrea d’Interior, informa que els Bombers de Formentera han fet una formació avançada de rescat en medi natural. La formació ha tengut una durada de 25 hores en què s’han fet pràctiques de tècniques de rescat en pous i penya-segats.

El curs s’ha realitzat durant les dues primeres setmanes de juliol i té com a objectiu, segons ha explicat el conseller d’Interior, Josep Marí, “que els Bombers de Formentera coneguin les darreres tècniques i estiguin preparats per si es dona una situació d’emergència en què han de rescatar a persones”.

El curs l’han finalitzat amb èxit vuit bombers del Consell de Formentera, ha estat impartit per l’empresa Emergency Staff i ha tengut un cost de 5.245,00€.

21 de juliol de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Presentació d’un vídeo promocional dels comerços no essencials de Formentera

foto 2020 compra a FormenteraLa vicepresidenta i consellera de Comerç, Ana Juan, juntament amb la gerent de la Pimef, Lidia Álvarez, han presentat avui un vídeo promocional dels comerços locals de l’illa adreçat principalment als turistes. “En el vídeo es mostra un comerç petit i de proximitat, amb un tracte personalitzat i familiar, que forma part de l’oferta complementària de Formentera i és un valor afegit pels nostres visitants als quals volem donar a conèixer aquesta oferta que ens distingeix”, segons ha explicat Ana Juan.

El vídeo recull d’una manera visual 13 comerços de moda, bellesa, decoració i joieria, que formen part dels comerços no essencials que varen haver de tancar arran de l’estat d’alarma i que després han reobert en una temporada que no té les mateixes condicions favorables que altres, segons ha explicat la consellera de Comerç. Així mateix Ana Juan ha agraït “a tots els comerciants els esforços que han fet per adaptar-se a les noves mesures anti-covid i oferir garanties i seguretat als seus clients”.

Per la seva part, Lidia Álvarez ha declarat que amb el vídeo es vol destacar “que els productes que es troben a Formentera no es troben a grans superfícies, perquè són productes amb personalitat i caràcter propi”.

El vídeo, que es pot veure en aquest enllaç del canal de YouTube del Consell de Formentera, es difondrà també a través de les xarxes socials del Consell de Formentera, en especial en les adreçades a turistes i de la Pimef i Trasmapi, així mateix es projectarà en els trajectes de la companyia naviliera Mediterrania Pitiusa. La iniciativa és fruit de la col·laboració entre Pimef i el Consell de Formentera i compta amb la col·laboració del Govern balear a través de la direcció general de Comerç.


21 de juliol 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 9 de 240

9

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat