• Català
  • Castellano
  • English
Premsa Hemeroteca Turisme Formentera continua fent èmfasi en els seus atractius naturals i patrimonials per fomentar l’arribada de turisme procedent de San Sebastià

Formentera continua fent èmfasi en els seus atractius naturals i patrimonials per fomentar l’arribada de turisme procedent de San Sebastià

sevatur_webFormentera dóna a conèixer un any més els seus atractius turístics a una de les fires turístiques més importants per l’illa dins del panorama nacional, la fira SEVATUR o Salón de la Evasión y del Turismo, que se celebra des d’avui i fins diumenge dia 18 de març en el Palau Kursaal de San Sebastià, on es celebren esdeveniments tan importants com el festival de cinema de San Sebastià.

Des de Formentera s’ha desplaçat una persona de l’àrea de Turisme del Consell Insular, per tal de reduir els costos d’assistència, tant pel que fa a la negociació de la contractació de l’estand, com pel que fa a l’allotjament i altres despeses derivades de la seva presència a SEVATUR. S’estima que el cost total serà al voltant dels 3.000 euros, que seran coberts per la institució al no disposar el Patronat Municipal de Turisme de pressupost específic per a promoció turística.

Des d’avui, s’ha registrat una notable afluència d’agents turístics interessats en Formentera com a destinació turística, sobretot en l’oferta cultural i/o esportiva, així com en els atractius patrimonials. Formentera és la única de les illes que assisteix a aquesta trobada turística, fet que encara la diferencia més de la resta de les Illes. En aquest sentit, hi assisteix amb tres nous fulletons com són: el de platges, casa’t a Formentera i, el que està tenint millor acollida, el de gastronomia que és un tema que va en consonància amb la promoció que s’està potenciant en els darrers anys des de l’àrea de Turisme de Formentera.

Així mateix, s’ha optat per mantenir un fulletó amb l’oferta d’allotjaments de l’illa, un altre que presenta el patrimoni cultural, així com els productes tradicionals i la gastronomia de l’illa. Una altra novetat és que s’està sortejant una estada entre tots els professionals i particulars que s’apropin a l’estand de Formentera per tal de recollir les dades per futures accions de comunicació i/o marketing.
 
Així mateix, tot i la conjuntura econòmica actual, s’ha aprofitat per presentar els esdeveniments de turisme actiu per enguany, entre els quals destaquen els Caps de setmana gastronòmics, la IV edició de la Mitja-marató de Formentera, la IV edició de Formentera to Run o la Setmana de la Fotografia Submarina que enguany arribarà a la V edició, i que recull experts i aficionats submarinistes d’arreu. Això sempre amb la inenció d’apropar aquest tipus d’activitats a un públic que, tal i com s’ha detectat en edicions anteriors, està molt interessat en tot el que tingui a veure amb activitats que es portin a terme a l’aire lliure.

 

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat