• Català
  • Castellano
  • English
Premsa Hemeroteca Turisme Formentera assisteix amb tres nous fulletons promocionals al Saló Internacional de Turisme de Catalunya

Formentera assisteix amb tres nous fulletons promocionals al Saló Internacional de Turisme de Catalunya

sitc_webDemà s’inaugura el Saló Internacional de Turisme de Catalunya (SITC), una de les fires turístiques més importants en l’àmbit nacional dirigida tant a professionals del sector turístic com a particulars i que estarà oberta al públic fins al proper diumenge.

Aquesta és una de les fires turístiques més importants per a Formentera, que compta amb un gran èxit d’assistència, atesa l’afluència de turistes catalans que coneixen i visiten Formentera any rere any. És per aquest motiu que, tot i la situació econòmica actual, s’ha fet un esforç per assistir al SITC, donada la proximitat geogràfica i les dates en què es celebra, que poden contribuir a augmentar el turisme en la pretemporada.

Formentera ha presentat els seus productes turístics per a enguany, en la mateixa línia que a la resta de fires promocionals, posant èmfasi en les noves ofertes de turisme actiu i en la creació de tres nous fulletons promocionals amb la temàtica de platges, casaments a Formentera i gastronomia. Hi assistirà la consellera de Turisme de Formentera, Alejandra Ferrer, acompanyada pel gerent del Patronat Municipal de Turisme, Carlos Bernús i el personal de Turisme que atendrà el mostrador de 10 a 20 h des de demà fins diumenge.

Un any més es destaca sobretot la campanya d’activitats destinades a impulsar les reserves al mes de maig “Descobreix Formentera al maig” amb activitats com els Caps de Setmana Gastronòmics, on els visitants podran degustar la gastronomia local a un preu fix de 18 euros durant dos caps de setmana consecutius de maig  (de l’11 al 13 i del 18 al 23), la IV edició de la cursa Formentera to run del 26 de maig al 2 de juny, així com la IV Mitja Marató el pròxim 13 de maig, en coordinació amb l’àrea d’Esports de Formentera i que a l’edició passada va comptar amb la participació de prop de 1.000 esportistes.

L’estand de Formentera situat en el mateix pavelló que la resta de destinacions nacionals compta amb molt bona ubicació per la qual cosa s’esperen bones perspectives de captar turisme nacional per a aquesta temporada. 

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat