• Català
  • Castellano
  • English
Premsa Hemeroteca Turisme Formentera potència la seva presència al Regne Unit

Formentera potència la seva presència al Regne Unit

caiac2014Aquesta setmana des de l'Àrea de Promoció Turistica del Consell Insular de Formentera s'està duent a terme una ambiciosa missió de ventes pel Regne Unit.

Aquest tipus de promoció és la primera vegada que es fa i consisteix en establir contactes amb agències de viatges i petits touroperadors anglesos especialitzats en organitzar viatges per clients d'alt poder adquisitiu, amb activitats segmentades com viatges fotografics, viatges de busseig o d'observació d'aus, entre d'altres.

Així mateix, el  gerent del Patronat de Turisme de Formentera, Carlos Bernús es reunirà amb16 empreses diferents per aprofondir en la organització d'aquestes experiències,i  ha aprofitat el viatge per fer una presentació amb premsa al cèntric barri del Soho londinenc, en la qual es va mostrar molt d'interés per Formentera com a destinació turística.

Aquesta promoció apropa encara mes Formentera al mercat britànic i es preveu que es materialitzi amb la inclusió de l'illa en diferents paquets experiencials ja a partir del proper estiu, millorant la ocupació en els mesos en la pre i post temporada turísica.

Formentera tornarà a  estar present en aquest mercat els dies 14 i 15 de maig participant en el Balearic experience que tindrà lloc a les ciutats de Londres i Manchester ,  coordinat per l'ATB i on assistiran les 4 illes.

Tanmateix a l'estiu i juntament a la resta de les Illes Balears es participarà per primera vegada a la fira BirdFair de Leicester, especialitzada en turisme ornitològic.

Tot això ve a reforçar la presència del mercat britànic a Formentera, amb tendència a l'alta en els darrers any, sobretot aprofitant l'augment del nombre de connexions del Regne Unit amb Eivissa.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat