• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Sala de Premsa Hemeroteca Cultura i Patrimoni El prestigiós quartet de cordes Diotima actuarà a Formentera el pròxim 17 de juliol

El prestigiós quartet de cordes Diotima actuarà a Formentera el pròxim 17 de juliol

quartet diotima levikEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de Cultura, ha programat per al pròxim dia 17 de juliol, a les 21 hores, a la Sala Municipal de Cultura-cinema, entrada gratuïta, una actuació del quartet de cordes Diotima.

Aquest matí, la consellera de cultura del Consell de Formentera, Sònia Cardona, i Hugh Levick, compositor nord-americà establert a Formentera han presentat l’esdeveniment, que formarà part del programa d’actuacions de les Festes de Sant Jaume d’enguany.

El quartet Diotima actua en les principals sales de concerts i festivals de tot Europa. Ha realitzat gires pel Japó, Estats Units, Mèxic, Amèrica del Sud, la Xina o Corea.

El quartet Diotima interpretarà en el concert de Formentera dues peces de Hugh Levick, “Morning Evening Love Bears All” de l’any 2004, una peça que és un acrònim de Melba, el nom de la dona del compositor (Melba Levick, fotògrafa), i “Empire”, una peça de l’any 2011.

Sònia Cardona ha manifestat que “Formentera té la característica d’acollir personalitats com Hugh Levivk, que ha fet possible que puguem tenir un concert d’aquest nivell en aquesta illa”. Cardona també ha volgut agrair a l’artista Erro l’ajuda en el transport i allotjament dels músics.

Cardona ha manifestat que “el fet que aquest quartet interpreti peces de Levick fa que tenguem una enhorabona doble. En primer lloc per poder escoltar obra pensada i creada a Formentera, i en segon lloc per poder-la escoltar interpretada per un quartet de gran qualitat”.

Per la seva banda, Hugh Levick ha manifestat que “Diotima és un dels millors quartets de tot el món, amb la circumstància que els seus integrants són molt més joves que els altres grans quartets del món, ja que els integrants oscil·len entre 35 i 40 anys”.

Per a Levick, “Diotima ofereix cent concerts a l’any arreu del món, i és un honor per a mi que siguin els intèrprets en els meus darrers discs i aparèixer en el repertori dels seus concerts”.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

Wifi  Formentera