• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Sala de Premsa Hemeroteca Cultura i Patrimoni Michael Gechter i Gustavo Rojo s’incorporen a les nits de jazz de Formentera

Michael Gechter i Gustavo Rojo s’incorporen a les nits de jazz de Formentera

jazz a la placaEl guitarrista i violinista berlinès, Michael Gechter, el saxofonista argentí Gustavo Rojo i el teclista francès Alex de Lange participaran en el concert d’aquest dissabte del certamen de Jazz a la Plaça.

Aquests músics s’uniran als músics habituals de Jazz&Co i residents a Fomentera, Toni Gartell, corneta i violí; Bruce Gartell, bateria; Vicent Rosselló, baix; Enrique gonzález, guitarra; i José Guzmán, trombó.
Jazz a la Plaça és un programa de música organitzat pel col·lectiu Jazz&Co amb el suport del Consell de Formentera que aquest any celebra la vintena edició. Consisteix en la programació d’un concert de jazz cada dissabte durant l’època d’estiu a la plaça de Sant Francesc de Formentera.

En commemoració d’aquest 20è aniversari del certamen de jazz, el 23 de juliol, dimecres, ja que el dissabte posterior a Sant Jaume s’organitza la Flower a la plaça de la Constitució de Sant Francesc, es prepara un concert amb la participació de Joachim Kühn i The Ibiza Band, amb una posterior jam-session amb músics de l’illa.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

Wifi  Formentera