• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Sala de Premsa Hemeroteca Cultura i Patrimoni El Consell de Formentera i l'Associació Cultural Adiovisual de Formentera (ACAF) signen una acció concertada per a la producció de continguts de Ràdio Illa

El Consell de Formentera i l'Associació Cultural Adiovisual de Formentera (ACAF) signen una acció concertada per a la producció de continguts de Ràdio Illa

conveni-acafAquest matí s'ha signat l'acció concertada entre el Consell Insular de Formentera i l'Associació Cultural Audiovisual de Formentera (ACAF), que regula la producció de continguts per Ràdio Illa, la ràdio municipal de Formentera i la forma de control i de remuneració (33.000€ per aquest any, com l'any passat, d'aquests continguts.


L'acció concertada suposa que durant aquest any 2014, ACAF produirà un magazine diari (de Far a Far) i realitzarà la coordinació del voluntariat que completa la programació de l'emissora.
Per part del Consell de Formentera, ha signat l'acció concertada, que és una fórmula de col·laboració público-privada per a la prestació d'un servei, el president Jaume Ferrer, que ha declarat sentir-se “molt content i satisfet pel funcionament de Ràdio Illa, que en pocs anys ha fet un salt de qualitat molt important”.


Per part d'ACAF, el seu president, Paco Pérez, ha declarat que l'objectiu de l'associació era continuar “amb el salt de qualitat de l'emissora per ser la veu i altaveu dels formenterers”. La proposta d'ACAF per Ràdio Illa és “ser una Ràdio de proximitat que informi i acompanyi els formenterers dins i fora de Formentera”.

Paco Pérez ha dit que “som conscients que tenim una feina difícil, que requereix esforços personals i també econòmics per part del Consell, però ens escolta cada vegada més gent i això ens reconforta molt”.
Paco Pére ha fet un agraïment especial “als treballadors d'ACAF, Toni Ruiz, el coordinador que ha donat una velocitat de creuar ala nostra ràdio, Pepo, l'ánima i la veu de la ràdio, Ana Mateos i Susana Adelantado, que fan una feina de producció increïble i, Leon Convalia, que tot i ser treballador del Consell no el podem oblidar perquè fa màgia amb els mitjans que té a l'abast”. Pérez no s'ha oblidat dels “tertulians i col·laboradors” sense els quals la ràdio no seria el mateix.

Sònia Cardona, consellera de cultura del Consell de Formentera, ha declarat que “la ràdio cada vegada compta amb més recursos propis però la col·laboració del Consell es fa imprescindible per garantir-ne el funcionament”, i s'ha mostrat molt satisfeta perquè l'emissora local, “respecta la legislació, la pluralitat i la presència de tots els grups polítics i té una graella de programació molt atractiva”.
Les bases reguladores de l'acció concertada signada es varen proposar per a la seva aprovació al passat ple ordinari del mes de juny.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

Wifi  Formentera