• Català
  • Castellano
  • English
Premsa Hemeroteca Turisme Formentera visita els mercats holandès, nòrdic, alemany i austríac per promocionar el turisme familiar en pre i post temporada

Formentera visita els mercats holandès, nòrdic, alemany i austríac per promocionar el turisme familiar en pre i post temporada

alej ferrer120115El Consell de Formentera, a través del Patronat de Turisme, assistirà al llarg de les dues properes setmanes a cinc fires turístiques que se celebraran a Holanda, Finlàndia, Alemanya i Àustria, “uns mercats que es caracteritzen per buscar vacances familiars i molt respectuoses amb el medi ambient, on Formentera hi té molt a dir”, ha informat la consellera de Turisme Alejandra Ferrer.

Formentera estarà present a la Fira Vacantibeurs d'Utrecht, Holanda, que se celebra entre els dies 13 i 18 de gener, on hi ha previstes dues presentacions i un show cooking de Can Dani, un restaurant de Formentera que recentment ha estat reconegut amb una estrella Michelin.

Entre els dies 15 i 18 de gener s'organitza la fira de Matka, a Helsinki, on Formentera hi assistirà en solitari amb un estand propi. A la resta de fires Formentera hi anirà conjuntament amb l'Agència de Turisme Balear.

Entre els dies 15 i 18 de gener, els representants del Patronat de Turisme estaran a la Ferien de Viena, entre els 17 i 18 de gener a la CMT d'Stuttgard i, per últim, entre el 17 i el 25 de gener visitaran la fira Boot de Dusseldorf.

A aquestes fires el principal argument de Formentera és el catàleg de Formentera en Família, disponible en 14 idiomes, i amb l'objectiu “de portar a Formentera un turisme interessat en els primers i darrers mesos de la temporada, que és un dels objectius en matèria de promoció fixats pel Patronat de Turisme”, ha dit Alejandra Ferrer.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat