• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Sala de Premsa Hemeroteca Cultura i Patrimoni Formentera exhibirà quatre noves obres de teatre gràcies al programa Platea

Formentera exhibirà quatre noves obres de teatre gràcies al programa Platea

platea1El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura, s'ha adherit a la segona convocatòria del programa Platea del Ministeri de Cultura. Gràcies a aquest programa, Formentera oferirà quatre obres de teatre i dansa entre els mesos d'abril i novembre.

La primera d'elles serà “La cigala i la formiga”, de Xip Xap Teatre, programada per al dissabte 25 d'abril a les 18h de la tarda. La segona, el proper 14 de juny, va orientada als més petits, es tracta d'un espectacle de dansa, “Bitels per a bebés (tribut a The Beatles)”, de la companyia Petita Malumaluga. El 3 d'octubre, serà el torn del teatre extremeny amb “El secuestro de la banquera Suripanta”. I per últim, el 7 de novembre, “Ligeros de Equipaje”, de la companyia Viridiana, d'Aragó.

La consellera de Cultura, Sònia Cardona, ha afirmat que “el programa Platea té en compte la insularitat i compensa a les companyies els costos d'arribar a Formentera, gràcies a aquest fet ens hem pogut fer atractius per les companyies de teatre, que s'han prestat a venir”.

Una de les condicions del Programa Platea és incentivar el coneixement de les obres teatrals d'altres territoris, per la qual cosa no permet la programació d'obres de la mateixa comunitat autònoma. “A Formentera es podran veure dos obres de companyies catalanes, una d'elles de dansa, una d'una companyia extremenya i una d'aragonesa”.

Millores al teatre

Per acollir millor aquestes companyies, Sònia Cardona i Anna Costa, tècnica de Cultura del Consell de Formentera, han informat de la millora del camerino de la sala municipal de cultura, que ara compta amb un espai més ampli i amb noves prestacions com dutxa i moble amb mirall de maquillatge.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

Wifi  Formentera