• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Sala de Premsa Hemeroteca Cultura i Patrimoni Ben Clark visita la Biblioteca Marià Villangómez de Formentera

Ben Clark visita la Biblioteca Marià Villangómez de Formentera

ben clarckEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura, organitza el proper dimarts 21 d'abril, a les 20h, a la Biblioteca Marià Villangómez de Sant Francesc, una trobada amb el poeta Ben Clark, amb presentació de Maria Teresa Ferrer.

Aquesta és la segona visita d'un autor de prestigi a la Biblioteca dins el marc de les activitats per Sant Jordi i amb l'objectiu de fomentar la lectura. A principis de mes l'escriptora Gemma Lienas va fer una xerrada sobre “com s'escriu una novel•la”.

La poetessa local Maria Ferrer realitzarà la presentació de Ben Clark. A més, aquesta presentació comptarà amb una col•laboració molt especial. Dins el marc del Formentera Film Festival, s'ha realitzat un taller amb alumnes de 3er ESO de VIDEOPOESIA inspirat amb els poemes de Ben Clark.

El poeta ha passat uns dies a Formentera i ha compartit tot el procés de creació d'aquest taller on s'han interpretat alguns dels seus poemes. Imatges poètiques creades per aquests alumnes que podrem gaudir com a cloenda de la presentació, aquest dimarts 21 d'abril.

Ben Clark, tot i ser tan jove, s'ha fet un lloc al panorama literari actual amb obres com 'Secrets d'una sargantana', 'Hijos de la bonanza', ‘Antología personal' i 'Los últimos perros de Shackleton' i la recentment guardonada 'LA FIERA', amb el Premi de poesia El Ojo Crítico 2014, atorgat per Radio Nacional d’Espanya.

També ha rebut altres premis literaris entre els que destaquen el premi Hiperión de 2006, el VII Premi Nacional de Poesia Jove Félix Grande; el IV Premi de Poesia Jove RNE per un llibre escrit amb Andrés Catalán i el Premi Ciutat de Palma-Joan Alcover de Poesia 2013. Una llarga trajectòria per tant jove poeta. I és que l'obra d’en Clark aborda temes tan actuals i reals com l’amor, la literatura, la soledat, la mort, la destrucció....Una poesia propera i oberta que convida a la reflexió sobre la societat que ens envolta.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

Wifi  Formentera