• Català
  • Castellano
  • English
Premsa Hemeroteca Turisme 120 persones assisteixen a la sessió informativa sobre el reglament d'estades turístiques

120 persones assisteixen a la sessió informativa sobre el reglament d'estades turístiques

informativa vivendesEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Turisme, Comerç i Mobilitat, ha organitzat una sessió informativa per explicar les característiques del nou reglament que regula la comercialització d'estades turístiques en habitatges i el seu règim de tributació.

A la sessió informativa hi han assistit 120 persones, entre professionals de les gestories de l'illa i persones a títol particular, fet que ha recomanat variar el lloc de la sessió informativa al cinema municipal, en lloc de la sala polivalent de cultura, lloc inicialment previst per a l'acte, que té una capacitat per 60 persones.

Han intervingut Alejandra Ferrer, consellera de turisme del Consell de Formentera, Josep Costa, lletrat del Consell de Formentera i Vicente Arbona, administrador de la Delegació de l'Agència Tributària d'Eivissa i Formentera. Els dos primers han explicat aspectes de detall sobre la regulació d'habitatges per a ús turístic i Arbona s'ha enfocat a explicar com tributar els ingressos derivats d'aquesta activitat.

Alejandra Ferrer ha afirmat que ha estat “una activitat informativa per explicar els tràmits a seguir, la voluntat del Consell és ajudar i col·laborar amb la ciutadania perquè llogar un habitatge com a ús turístic no és una activitat prohibida o clandestina sinó que amb l'alta de l'activitat i el degut pagament d'impostos, és una activitat que es pot desenvolupar de manera ben tranquil·la”.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat