• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Sala de Premsa Hemeroteca Cultura i Patrimoni Cap de setmana de festival de swing a Formentera

Cap de setmana de festival de swing a Formentera

lindyhopDesprés de la gran acollida que va tenir el cap de setmana passat el Formentera Jazz Festival, la música continua a l'illa. A banda de la represa dels concerts de Jazz a la plaça, el proper dissabte dia 13 a les 22:00h, també arriba el torn al Swing.

Els propers divendres 12, dissabte 13 i diumenge 14 de juny, es celebrarà a diversos llocs de l'illa el Festival d'estiu de música swing i lindy hop, anomenat Formentera Summer Swing Festival, que inclourà música en directe de la formació Prickly Pear Quartet i dels DJs Set Sing Sing Sing.  

El dia 12 el concert i la ballada es produiran a la plaça de Sant Francesc Xavier, a partir de les 23h. El dia 13, l'esdeveniment es trasllada a Sant Ferran, a la plaça, a partir de les 24h. I en darrer lloc, el diumenge dia 14, la ballada es produirà al Blue Bar de la platja de Migjorn, a les 20h.

El festival serà una gran oportunitat perquè els balladors que han realitzat el curs de febrer a maig, que s'ha celebrat a la sala del casal d'entitats sota la direcció de Carles Oliver, perfeccionin la seva tècnica. L'entrada al festival és totalment gratuïta i oberta a la participació de qualsevol persona amant de la música i del ball.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

Wifi  Formentera