• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Sala de Premsa Hemeroteca Cultura i Patrimoni Senyalització del Patrimoni Cultural de Formentera

Senyalització del Patrimoni Cultural de Formentera

senyalsEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de Patrimoni, ha promogut una actuació de senyalització d’un conjunt d’elements del seu Patrimoni Cultural amb “l’objectiu de canviar aquells panells que ja es trobaven deteriorats i que necessitaven actualitzar el seu contingut i senyalitzar altres que abans no comptaven amb indicador de localització, com és el cas de les torres de Punta Prima i de la Gavina, diversos conjunts d’escars (sa Pedrera, ses Bassetes, es Banc, ses Xalanes o es Pujols) i els pous de ses Illetes i de ses Roques”, segons ha explicat la consellera de Patrimoni, Susana Labrador.

En total s’han instal·lat 18 senyals al costat de la carretera, 16 al Parc Natural de les Salines, i 7 es posaran dins nucli urbà durant els pròxims dies. L'adquisició dels cartells ha tingut un cost de 10.700 euros. La instal·lació l’ha va començar a realitzar el passat 24 d'agost l’àrea d’Infraestructures del mateix Consell, a través de la Brigada de Carreteres i de la Brigada de Camins.

Segona fase: senyalitzacions explicatives dels béns
Aquesta és una primera actuació, segons ha explicat la consellera, “en la qual s’ha incidit en la indicació de la localització dels béns, mentre que en una fase futura s’elaborarà i s’actualitzarà la senyalització explicativa a peu de cada element patrimonial”. D’aquesta manera es vol donar a conèixer entre turistes i residents el Patrimoni Cultural de Formentera, segons ha afegit Labrador. La iniciativa s’emmarca dins el Pla insular de gestió del Patrimoni Cultural de Formentera vigent per a 2015 i 2016.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

Wifi  Formentera