• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Sala de Premsa Hemeroteca Cultura i Patrimoni «Ligeros de equipaje. Crónica de la retirada» es representarà el pròxim dissabte a Sant Francesc

«Ligeros de equipaje. Crónica de la retirada» es representarà el pròxim dissabte a Sant Francesc

ligeros de equipajeEl pròxim dissabte 7 de novembre s'escenificarà a Formentera l'obra de teatre «Ligeros de equipaje. Crónica de la retirada» un espectacle de produccions Viridiana escrita i dirigida per Jesús Arbués i interpretada per Javier García i Pedro Rebollo.

Argument
És una història de ficció basada en multitud de cròniques i testimonis vertaders que tracta de donar llum sobre la història de moltes persones, quasi oblidada… No és una obra de teatre sobre la Guerra Civil, sinó sobre l'oblit, l'absència, el passat, la mort i la vida. Tracta sobre l'home que diuen és capaç del millor i el pitjor.

Dissabte 21 hores
La creació es representarà el pròxim dissabte a la sala municipal de Cultura de Sant Francesc (cinema) a les 21.00 hores. S'emmarca dins el programa PLATEA del Ministeri de Cultura. El preu de l'entrada és de 12 euros. L'obra ha obtingut el premi al millor espectacle de sala feria de teatro de Castilla-León, ciudad Rodrigo 2014.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

Wifi  Formentera