• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Serveis Generals Presidència La primera fase d’embelliment del port de la Savina començarà al novembre

La primera fase d’embelliment del port de la Savina començarà al novembre

Visita apb 2El president del Consell de Formentera, Jaume Ferrer, s'ha reunit avui amb el president de l'Autoritat Portuària de Balears, Joan Gual de Torrella, a les dependències de la Casa del Mar del port de la Savina. A la trobada també han assistit el conseller de Presidència, Bartomeu Escandell i el conseller d'Infraestructures, Rafael González, entre altres autoritats, així com personal tècnic d'ambdues administracions.

El president de l'APB ha explicat que en el mes de novembre s'iniciarà la primera fase del Pla d'Embelliment del port de la Savina, unes obres que estaran enllestides abans de l'inici de la temporada. Aquesta primera fase consisteix en l'adequació i millora de l'àrea d'estacionament situada a la zona nord del port de la Savina, on està el far, i permetrà optimitzar els fluxos de passatgers i vehicles que accedeixen a l'Estació Marítima. A més, les obres contemplen la millora dels vials i les zones de vianants a l'àrea de servei del port. El pressupost de licitació és de 599.811 euros (sense IVA).

A més, Gual de Torrella també ha afegit que en aquestes mateixes dates es faran les obres de millora del moll de pescadors i l'adequació del mur emergent i pavimentació del moll. Dues actuacions que compten amb un pressupost d'adjudicació de 457.154 euros i de 137.187 euros, respectivament.

D'altra banda, el president d'APB ha avançat que al mes de novembre de 2018 s'iniciarà la segona fase del pla d'embelliment del port, que inclou les obres del Passeig Marítim. Precisament, avui els equips tècnics i directius del Consell i del Port han parlat sobre aquestes futures actuacions.

Per part seva, el president del Consell ha mostrat la seva satisfacció perquè les obres del port comencin en el mes de novembre i així estiguin enllestides pel començament de la pròxima temporada, tal com demanava el Consell. Jaume Ferrer també ha agraït a l'APB que consensuï amb el Consell les obres que faran al port, "respectant així la idea que la institució i els veïns tenen sobre la Savina i el nostre propi model d'illa".

webturisme baix1

Ràdio Illa

Esport és més

rss_formentera_1