• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Serveis Generals Presidència Els socorristes de Formentera tanquen la temporada alta amb la segona Torxada

Els socorristes de Formentera tanquen la temporada alta amb la segona Torxada

foto torxada 1El Consell de Formentera, a través del servei de socorrisme, informa que aquest diumenge 16 de setembre a partir de les 18.30 h a la platja d'es Pujols, es celebrarà la segona Torxada: Trobada de Socorrisme. Els vigilants viuran una jornada en la que realitzaran proves no competitives de natació, remolc i curses entre altres activitats. Al sol post es ficaran a l’aigua amb torxes enceses.

Segons ha explicat el cap dels socorristes, Marco Antonio Lage, “som a punt de començar la temporada baixa, i abans d’acomiadar els primers socorristes que deixen de prestar servei, fem aquesta trobada de germanor de tot l’equip”, una trobada que serveix també per donar visibilitat a la feina d’aquest col·lectiu. “Convidem tothom a què vingui a conèixer millor el servei que donem i comparteixi amb nosaltres aquesta jornada tan especial”, ha afegit Lage.

Cal recordar que entre el 15 de juny i el 15 de setembre, temporada alta pel que fa a l'època de vigilància a les platges, hi ha 23 efectius del servei de socorrisme que vigilen la seguretat dels banyistes. El servei de socorrisme de Formentera es dóna entre l'1 de maig i el 31 d'octubre, del 15 de setembre al 30 hi ha 15 socorristes i del 30 de setembre al 31 d'octubre 10, igual que a l’inici de temporada.

webturisme baix1

Ràdio Illa

Esport és més

rss_formentera_1