• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Joventut Un mes de maig ple d'activitats al Casal de Joves

Un mes de maig ple d'activitats al Casal de Joves

foto 2022v sant jordiEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Joventut, informa sobre les propostes de l'equip del Casal de Joves per a aquest mes de maig. La consellera de Joventut, Vanessa Parellada, ha donat la benvinguda a aquest mes amb un ampli programa d'activitats pensat i organitzat per als joves. "Esperam que els joves en puguin gaudir i que aquest programa ofereixi una alternativa d'oci saludable i educatiu al Casal", ha assenyalat la consellera.

Les propostes comencen aquest dimecres 4 de maig amb un film d'interès per als joves. El dimecres 18 també es farà la projecció d'una altra pel·lícula. Aquest divendres 6 de maig, hi haurà una de les propostes estrella: un taller de cuina amb el qual es crearà un espai per compartir propostes de receptes i elaboracions, especialment si són saludables.

El dissabte 7 de maig es farà un joc en equip d'estirar la corda, la suma de forces és imprescindible per ensenyar als joves la importància de treballar en equip. El dimecres 11 de maig es farà una gimcana, una activitat en què el més important és jugar i riure. El divendres 13 seguirà el joc: la cambra fosca, per petició popular, ja que molts d'usuaris demanen aquest clàssic.

El dissabte 14 de maig es farà un torneig de futbolí, per parelles, i els guanyadors rebran una pizza de recompensa. El divendres 20 de maig es faran dinàmiques amb el grup de joves. Una altra de les propostes estrella del mes serà la del dissabte 21 de maig, quan faran una sortida als Karts de Sant Antoni, a Eivissa. Per a aquesta excursió han de fer inscripció prèvia i les places són limitades.

Per finalitzar el mes, el dimecres 25 de maig jugaran a Kahoot, un joc interactiu accessible per a tothom. El divendres 27 de maig es farà un taller de polseres creatives i el dissabte 28 de maig, un joc d'experimentació amb vinil tèxtil.

L'horari habitual del Casal és de dimarts a dissabte de 16.00 a 22.00 hores i les dades de contacte són les següents:

Tel. 971 32 34 93 / 607 14 28 46
Adreça electrònica: casal@conselldeformentera.cat
Instagram: @casalformentera


2 de maig de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022v cdj

ibj

art jove-01

carnet jove-01

injuve-01

uib-01