• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Patrimoni Català en família, uns tallers lingüístics per a pares, mares i alumnes dels CEIP Mestre Lluís Andreu i Sant Ferran de ses Roques

Català en família, uns tallers lingüístics per a pares, mares i alumnes dels CEIP Mestre Lluís Andreu i Sant Ferran de ses Roques

foto 2022x catala en familiaEl Servei d'Assessorament Lingüístic del Consell de Formentera i els equips directius del CEIP Mestre Lluís Andreu i del CEIP Sant Ferran de ses Roques han posat en marxa aquesta setmana tallers de conversa per als seus alumnes i per als seus pares i mares.

Amb el nom de 'Català en família', tal com ha assenyalat la consellera de Patrimoni i Política Lingüística, Raquel Guasch, "aquesta proposta vol facilitar l'aprenentatge del català per a aquells infants que necessitin un reforç i, a la vegada, facilitar que les famílies que hi duguin els nens puguin assistir també a classe, ja que els tallers són a la mateixa hora i els mateixos dies".

Si l'any passat ja es varen celebrar tallers de català adreçat als infants d'aquestes escoles en horari de tarda, la novetat d'enguany és que les famílies interessades també tenen la disponibilitat d'apuntar-hi l'infant i assistir elles mateixes a un taller de català per a adults.

D'aquesta manera, l'oferta realitzada són un total de sis grups, tres per als infants i tres per a les famílies, i està previst que duri fins al mes de febrer de 2023, quan es realitzarà una nova oferta. Els cursos són gratuïts.


18 d'octubre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera