• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Joventut Presentació de les activitats del mes de novembre al Casal de Joves

Presentació de les activitats del mes de novembre al Casal de Joves

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Joventut, informa sobre les activitats que s'han organitzat des del Casal de Joves per al mes de novembre. La consellera del ram, Vanesa Parellada, ha destacat entre les activitats que se celebren el pròxim mes de novembre al Casal de Joves les relacionades amb el Dia Internacional de la Infància, que tendrà lloc el pròxim 20 de novembre. En aquest sentit, Parellada ha declarat que des de la seua àrea i també des del Casal "potenciam sempre propostes que defensin i ajudin a entendre els drets dels infants i els joves així com activitats de conscienciació".

Les activitats s'inicien aquest dimecres 2 de novembre amb la projecció d'un film. El divendres 4 es farà un taller de creació de pops de llana; el dissabte 5, un torneig de futbolí; el dimecres 9 els joves ballaran amb el videojoc "Just Dance"; el divendres 11 es farà un taller de cuina en què s'elaborarà una recepta salada, i el dissabte 12, un taller de polseres. El divendres 18 els representants dels joves assistiran a l'XI Parlament Infantil al Parlament de les Illes Balears.

Excursió familiar en bicicleta i vaixell
Una de les activitats més destacades del mes s'inclou dins el cartell del Dia de la Infància i tendrà lloc el dissabte 19 de novembre, quan es farà una excursió familiar amb bicicleta. Els joves i les seues famílies recorreran s'Estany des Peix fins al Centre d'Esports Nàutics. Allà faran una passejada en vaixell. Les inscripcions s'han de fer al Casal de Joves.

Les propostes continuen el dimecres 23 amb un joc en grup de saltar a la corda. El divendres 25 es personalitzaran camisetes de la campanya No i punt! en col·laboració amb l'àrea de Benestar Social.

El dissabte 26 hi haurà una jornada de portes obertes per a tothom qui vulgui conèixer el Casal de Joves. "És una oportunitat per a totes les famílies, adults i infants de la nostra illa perquè coneguin les instal·lacions i venguin a jugar al futbolí, al tenis taula i altres jocs", segons ha destacat la consellera.

Finalment, el dimecres 30 de novembre se celebrarà el ple del Consell de la Infància i la Joventut. Una trobada entre els representants dels centres escolars i els polítics de l'illa que recolliran les propostes dels estudiants.

Recordam que el Casal de Joves està adreçat a infants i joves a partir de deu anys i roman obert de dimarts a dissabte de 16 h a 22 h al llarg de tot l'any.


31 d'octubre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022ix casal de joves

Wifi  Formentera

ibj

art jove-01

carnet jove-01

injuve-01

uib-01