• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Serveis Generals Presidència Els alumnes de segon i tercer de primària aprenen com respondre davant d'una emergència amb el servei de Policia Tutor

Els alumnes de segon i tercer de primària aprenen com respondre davant d'una emergència amb el servei de Policia Tutor

foto 2022xi practica policia tutorEl Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Interior, informa que durant aquest curs escolar el servei de Policia Tutor de la Policia Local de Formentera està fent classes teòriques i pràctiques als alumnes de segon i tercer de primària de les escoles de l'illa perquè aprenguin com s'ha d'actuar davant d'una emergència. Aquesta activitat compta amb la col·laboració del Govern balear i el servei del 112.

A la classe teòrica els alumnes responen preguntes sobre possibles situacions d'emergència i com es poden evitar els perills que se'n deriven. En aquesta classe es crea un debat entre l'alumnat i també se'ls explica com activar una emergència mitjançant la cridada al 112.

En la classe pràctica es recrea una situació d'emergència en què hi ha un accident d'un autobús que baixa de la Mola, un dels alumnes se'l troba i ha d'activar l'emergència. La resta d'alumnes es disfressen de policies, bombers, guàrdies civils i treballadors sanitaris, una experiència amb la qual viuen en primera persona quina és l'actuació que han de fer. L'objectiu és que davant d'una possible emergència real estiguin preparats per actuar.

Les fotografies són d'una classe realitzada aquesta setmana amb els alumnes de segon de primària del CEIP Mestre Lluís Andreu.

21 de desembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

twitter

 

facebook

boto INSTAGRAM

boto YOUTUBE