• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Joventut El Casal de Joves ha celebrat el seu 15è aniversari amb una gran festa en què es trobaren antics i actuals usuaris del centre

El Casal de Joves ha celebrat el seu 15è aniversari amb una gran festa en què es trobaren antics i actuals usuaris del centre

foto 2023iv casal 15 AEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Joventut, informa que ahir divendres 31 de març es va celebrar el 15è aniversari del Casal de Joves. A les 16.30 h es va fer una jornada de portes obertes a la què moltes persones, mares pares i infants, es varen acostar per conèixer les instal·lacions i trobar-se amb els i les usuàries i el personal del centre.

La consellera de Joventut, Vanessa Parellada, es va acostar a la festa per celebrar que "després de 15 anys el Casal de Joves es ja tot un referent per diverses generacions de joves de l'illa que avui ens acompanyen, és un lloc de trobada, per compartir i créixer, on es duen endavant propostes pensades per i per a ells, sempre amb el suport dels monitors que els acompanyen", als que ha agraït la feina de dinamització que fan.

Infants i joves varen poder disfrutar d'activitats com pintura centrífuga, pintura d'un mural, futbolí i d'altres jocs. A les 18.00 h es va oferir un berenar per tots els assistents. A partir de les 20.30 h es va fer un "Improxoc", un espectacle on els actors es deixen guiar per el públic que els va ajudar a crear una història totalment improvisada. Després de la representació hi va haver sopar de pizza i la festa va culminar amb una actuació musical. Lu, Tur, Acqua, Gawchito, Flaco Fer i Dj Day-n, usuaris de les primeres generacions del Casal que s'ajuntaran per fer un concert de rap.


1 d'abril de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Wifi  Formentera

ibj

art jove-01

carnet jove-01

injuve-01

uib-01