• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Infraestructures i serveis

El Jutjat avala el procediment del Consell i denega la suspensió de l'adjudicació de quatre lots del contracte de serveis de platges

El Jutjat Contenciós Administratiu núm. 3 de Palma ha emès una interlocutòria en què accepta les al·legacions del Consell i denega la suspensió del procediment d'adjudicació dels lots 7, 34, 36 i 37 del contracte de serveis de platges sol·licitada per dues empreses, per la qual cosa, el procediment d’adjudicació continua la seva tramitació.

15 de març de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Ángel Custodio Navarro pren possessió com a secretari habilitat nacional del Consell, categoria superior, en provisió definitiva

foto 2023iii presa de possLa presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan, acompanyada pel conseller de Serveis Generals, Bartomeu Escandell, i la coordinadora dels Serveis Jurídics, Paola Sales, ha presidit l'acte de la presa de possessió d'Ángel Custodio Navarro com a secretari habilitat nacional del Consell Insular de Formentera, categoria superior, en provisió definitiva. Ángel Custodio Navarro, fins ara secretari de la corporació en comissió de serveis, va assolir el juliol de 2022 la categoria superior, dins l'habilitació nacional. La secretaria de la Corporació no s'havia cobert de manera definitiva des de l'any 2001, quan existia com a Ajuntament de Formentera.

7 de març de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Renovació d'elements de joc i feines de reparació en tres parcs infantils de Formentera

foto 2022 renovacio parcs BEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Serveis Insulars, ha finalitzat les feines de renovació del parc infantil de la plaça de les Illes Pitiüses de la Savina, ha instal·lat un nou element de joc al parc al costat de l'escoleta de sa Miranda i ha fet feines de reparació al parc de ses Bardetes.

La consellera de Serveis Insulars, Paula Ferrer, ha destacat que "s'estan fent feines de millora de manera permanent" als parcs infantils de l'illa, i que "els nous elements de jocs al parc Illes Pitiüses formen part de la renovació de tot el conjunt que s'està portant a terme els darrers dos anys, afegint, a més, nous jocs més interactius per als infants".

Al parc de les Illes Pitiüses s'ha substituït el cautxú i s'han instal·lat nous elements de jocs. En concret, una estructura de tres torres, dos ponts penjants, dos tobogans, dues escales d'accés, i una estructura de tres torres sense sostre, dos ponts penjats, dos tobogans, dues escales d'accés, un panell musical i un gronxador de triple seient. També s'ha condicionat el muret exterior. D'altra banda, al parc al costat de l'escoleta s'ha instal·lat un element de joc giratori amb quatre cordes d'escalada, que es podrà fer servir els pròxims dies.


20 de maig de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Reparació del camí de ses Vinyes

foto 2022 cami vinyesLa brigada d'Obres del Consell de Formentera ha començat aquest matí les feines de reparació del paviment del camí de ses Vinyes. Les obres es portaran a terme fins dimecres i ja s'ha comunicat als veïns que hi haurà trams on no es podrà circular. Per a la reparació del paviment es fa servir un microaglomerat de color marró. Una vegada finalitzada l'obra es repararà un tram de la carretera de Porto-salè, però amb color negre.

16 de maig de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Obres de millora i renovació al parc infantil Illes Pitiüses de la Savina

foto 2022 parc illes pitiuses AEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Serveis Insulars, ha començat la renovació del parc infantil de la plaça de les Illes Pitiüses de la Savina. Els treballs consisteixen en la substitució del terra de cautxú i la instal·lació de nous elements de jocs.

En concret, s'instal·larà una estructura de tres torres, dos ponts penjants, dos tobogans, dues escales d'accés, un panell musical i un gronxador de triple seient.

També s'està condicionant el muret exterior. Les feines de millora, que tenen una durada d'una setmana, no afectaran la zona de gespa artificial, cal·listènia i la cistella.


22 d’abril de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 1 de 20

Inici
Anterior
1

Ens trobareu a:
C. d'Eivissa cant. Arx. Lluis Salvador
07860 Sant Francesc
tel. 971 32 10 87 · fax 971 32 10 63
infraestructures@conselldeformentera.cat

twitter

 

facebook

boto INSTAGRAM

boto YOUTUBE