• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Promoció, Ordenació turística i Activitats econòmiques El Consell obre un espai a la web amb informació actualitzada relacionada amb la crisi del Covid-19 i les ajudes que s'ofereixen

El Consell obre un espai a la web amb informació actualitzada relacionada amb la crisi del Covid-19 i les ajudes que s'ofereixen

foto webconsellcovidEl Consell de Formentera, a través de les àrees d'Emprenedoria i Noves Tecnologies, informa que ha obert en la seva web un espai (http://conselldeformentera.cat/covid19), per oferir informació sobre la situació actual de desescalada i sobre les ajudes del Consell i altres administracions (Govern de l'Estat i Govern de les Illes Balears) que es poden sol·licitar en referència a la situació d'emergència generada per l'expansió del Covid-19.

La consellera d'Emprenedoria, Ana Juan, ha destacat que l'objectiu és que “tota la ciutadania pugui accedir a aquesta informació en un mateix lloc, des de les novetats en les fases de desescalada a les ajudes; informació tant per a membres de col·lectius vulnerables, com treballadors afectats per Ertos o altres situacions laborals motivades per la crisi, passant pels autònoms o empresaris amb tota la informació relacionada”.

En aquest enllaç, els usuaris poden trobar informació actualitzada de les ajudes de les diferents administracions, les mesures adoptades pel Consell o altres administracions o els canvis que es produeixen en els diferents serveis públics. També es recull tota la informació oficial (BOE, BOIB...) relacionada amb les diferents fases de desescalada del confinament. A més, a la web hi ha un apartat amb la informació explicada de manera gràfica i accessible per a tothom que inclou des d’ahir les fases de desescalada.

Així, al portal les ajudes i la informació es distribueixen de manera específica en diferents apartats: actualitat, ajudes socials, lloguers, treballadors, autònoms, empresaris, mobilitat, cultura, etc.

Atenció telefònica de dilluns a diumenge de 8.00 a 20.30h

A més, des de l’inici de la crisi el Consell també ha habilitat un servei d'informació al telèfon 971 32 10 87 per resoldre els dubtes relacionats amb aquesta situació excepcional. El servei s’ha dotat de personal i ha ampliat el seu horari, es dona de dilluns a diumenge de 8.00 a 20.30h. Ara també donarà informació sobre les ajudes i qüestions relacionades amb les fases de desescalada del confinament.


3 de maig de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

balearsculturaltour

autoavaluacio_establiments_turistics_esp

Ens trobareu a:
plaça de la Constitució, 1
07860 Sant Francesc
tel. 971 32 12 10
turisme@formentera.es

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)