• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Promoció, Ordenació turística i Activitats econòmiques Formentera es promociona a la BTL de Portugal

Formentera es promociona a la BTL de Portugal

foto 2023ii btl promo AEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Turisme, informa que la destinació Formentera estarà present amb un estand propi a la Fira Internacional de Turisme de Lisboa BTL (Borsa de Turisme de Lisboa) que tendrà lloc entre l'1 i el 5 de març a Portugal. A més, s'estan efectuant altres accions promocionals en aquest país.

La vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer ha explicat que el mercat portuguès està incrementant la seua presència en els darrers anys, "per això apostam per promocionar l'illa amb les possibilitats que ofereix durant la temporada baixa". De fet, el 2022 el 5 % dels visitants que vengueren a Formentera foren d'aquesta nacionalitat, segons l'Observatori de Dades de Formentera.

A la fira hi haurà material promocional de l'illa sobre les activitats que es poden fer fora de la temporada alta, des de la pràctica d'esport, a l'oferta cultural, patrimonial o culinària, així com propostes per endinsar-se en la natura o fer rutes ornitològiques, mentre es coneix el seu passat i les tradicions més arrelades de l'illa.

Paral·lelament, s'estan reactivant diferents campanyes amb operadors turístics destacats adreçades tant al turisme nacional com al portuguès. Així mateix, s'han contractat espais publicitaris en una de les revistes de viatge més importants del país, "Wonder Go Travel Magazine".

28 de febrer de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)