• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Promoció, Ordenació turística i Activitats econòmiques Formentera participa en dos fires promocionals de Barcelona

Formentera participa en dos fires promocionals de Barcelona

foto 2023iii fires promo AEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Turisme, informa que aquesta setmana, entre el 24 i el 26 de març, Formentera participa en dos fires de promoció que tenen lloc a Barcelona. D'una banda, l'illa comptarà amb un estand propi al Saló de Turisme B-Travel (al recinte de Montjuïc de Barcelona), destinada al públic final, i d'altra banda, també comptarà amb un expositor propi a la Fira Mediterranean Diving Show (al recinte firal de Cornellà), destinada als sectors professionals i aficionats del món del submarinisme.

El Saló de Turisme B-Travel és un dels esdeveniments més gran d'Espanya destinat al públic viatger final, on també s'hi troben les principals agències de viatges, hotels, companyies de transport i empreses de serveis turístics. "Formentera hi tendrà un expositor amb material promocional sobre totes les activitats que es poden fer a l'illa a inici i final de temporada, des de la pràctica d'esport, a l'oferta cultural, patrimonial o culinària, així com propostes per endinsar-se en la natura o fer rutes ornitològiques, mentre es difon el seu passat i les tradicions més arrelades de l'illa", segons ha explicat la vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer.

Cal destacar que el divendres 24 el cap de promoció, Carlos Bernús, farà una presentació davant premsa especialitzada titulada: "Formentera, sostenible per naturalesa" en aquesta fira. Així mateix, a l'estand es podrà gaudir de visites de realitat virtual a través de vídeos 360º sobre els atractius de l'illa.

Fira de submarinisme
La fira Mediterranean Diving Show també se celebra a Barcelona del 24 al 26 de març. Aquesta és la fira de submarinisme més veterana de país i s'ha convertit en tot un referent per al món del busseig. "Per això, un altre any la nostra destinació no podia faltar en aquest esdeveniment en què podem mostrar l'atractiu dels nostres fons marins i la gran diversitat de punts d'immersió que hi ha a la nostra costa", segons ha explicat Alejandra Ferrer. La fira és un punt de trobada tant per als professionals del busseig com aficionats, i agències de viatges especialitzades en aquest sector. L'empresa Formentera Divers també hi assistirà i farà promoció de les grans possibilitats que ofereix Formentera per a la pràctica del busseig tal com es va acordar en els segments estratègics turístics de Formentera. També en aquest cas a través de la realitat virtual 360º els visitants podran viure el nostre món submarí.

Cal destacar que la darrera temporada el principal mercat que va visitar Formentera va ser el nacional, amb un 39 % dels turistes. Per comunitats autònomes, precisament la que ha tengut més representació ha set Catalunya (33 %), i després la Comunitat Valenciana (17 %) i Madrid (16 %), segons dades de l'Observatori de Dades de l'illa.

22 de març de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)