• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Esports

Procés d'estabilització de 242 llocs de feina del Consell de Formentera

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Recursos Humans, informa que el Butlletí Oficial de l'Estat ha publicat avui el procés d'estabilització de 242 llocs de feina de funcionaris i personal laboral corresponents a 59 grups i categories diferents del Consell de Formentera. A partir de demà, s'obri un període de 20 dies hàbils perquè totes les persones interessades puguin presentar-s'hi.

triptic 2022xii exterior rrhh

Cal recordar que aquest procés és obert a tothom, a tots els interessats siguin o no treballadors del Consell. S'hi pot presentar qualsevol persona que compleixi els requisits de la plaça convocada i no és excloent. Per a qualsevol dubte i més informació, es pot contactar amb l'àrea de Recursos Humans per correu electrònic selecciopersonal@conselldeformentera.cat o bé trucar per telèfon.

triptic 2022xii interior rrhh

Per facilitar el tràmit d'estabilització, s'ha habilitat un formulari que es pot trobar a l'OVAC. A més, a l'OAC disposen d'un servei d'ajuda per fer la sol·licitud, amb cita prèvia. Els interessats només han d'omplir un formulari i no cal presentar cap document. A més, s'ha editat una guia útil que s'entrega a tot el personal del Consell i que també es pot trobar a la web del Consell de Formentera.

12 de desembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Aquest dijous, cita amb la minimarató Memorial John Tunks

La XLIII minimarató Memorial John Tunks, organitzada pel Grup Esportiu Espalmador amb la col·laboració de l'àrea d'Esports del Consell de Formentera, es celebrarà aquest dijous 8 de desembre a partir de les 10.30 hores. La prova consta de dues modalitats esportives: atletisme i patinatge, que completaran 12 km de recorregut; i una prova per categories infantils, de 2,8 km amb sortida de Sant Ferran.

Les inscripcions per a la cursa de 12 km es poden realitzar a través de la web www.elitechip.es i són gratuïtes per als menors de 18 anys, 15 euros per a la resta de participants i 50 % de descompte per als socis del GE Espalmador. La recollida de dorsals, des de les 8.30 hores al punt de sortida.

Els horaris de les sortides són:
10.30 h Sortida minimarató – Memorial John Tunks (12 km)
10.40 h Sortida cursa de patinatge única categoria
11.10 h aprox. Sortida 2.800 m des de Sant Ferran
A partir de les 12 h, sortides de categories inferiors

Per altra banda, tots els circuits dels recorreguts de la prova, en totes les seves categories, estaran tancats al trànsit de vehicles durant la celebració d'aquestes. Hi haurà diferents talls de circulació des de les 10.00 h fins a les 13.00 h a la PM 820 des de la Savina (encreuament amb la PM 820-2), Sant Francesc i Sant Ferran (primera rotonda) i PM 820-2 des de la Savina - es Pujols - Sant Ferran.

6 de desembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022xii MJT mini

Sis ofertes d'auxiliar sociosanitari per treballar a la residència

El Consell de Formentera ha obert un procés de contractació de personal auxiliar sociosanitari per treballar a la residència de l'illa. Les ofertes de treball es poden consultar a la web del Consell de Formentera i romandran obertes fins al 8 de desembre.

La titulació mínima requerida és alguna de les següents: auxiliar d'infermeria, cicle formatiu de grau mitjà en atenció sociosanitària o equivalent, certificació de formació especialitzada o professionalitat en alguna de les especialitats esmentades anteriorment.

Les funcions i feines que es faran a la residència són tasques d'higiene bàsica personal de tota mena, estar pendent de les necessitats materials de cada usuari i totes i cadascuna de les funcions habituals en la cura, atenció, higiene i alimentació dels usuaris del centre, depenent de les seues necessitats.

2 de desembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022xii oferta feina

Consell i Cosmitos signen un conveni de col·laboració per al desenvolupament, coordinació i dinamització de l'escola de futbol sala

foto 2022xi conveni cosmitosLa presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan, i la presidenta del Cosmitos Esportiu Club, Daisee Aguilera, han signat avui un conveni per al desenvolupament, coordinació i dinamització de l'escola Cosmitos per a l'any 2022. Aquest és el primer conveni que signa el Consell amb el club de futbol sala femení, que subvencionarà al club amb 7.000 euros per sufragar així part de les despeses del club derivades de la pràctica i el foment de l'esport i la promoció dels valors esportius. La consellera d'Esports, Paula Ferrer, també ha estat present a la signatura del conveni. Des del club Cosmitos han assenyalat que aquest conveni "permetrà continuar treballant en l'escola i formant el personal tècnic, així com seguir fomentant els valors relacionats amb l'esport a l'illa".

29 de novembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

El Consell aprova amb els sindicats la implantació progressiva de la carrera professional

foto 2022xi carrera professionalEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Recursos Humans, informa que avui s'ha aprovat a la mesa negociadora amb els sindicats la implantació progressiva de la carrera professional i el calendari que es completarà el 2026. La implantació de la carrera professional ja s'aplicarà en les nòmines dels treballadors d'aquest mes de novembre (un 20 %) i s'aplicarà de manera progressiva els pròxims anys 2023 (55 %), 2024 (70 %), 2025 (85 %) i 2026 (100 %).

La consellera de Recursos Humans, Paula Ferrer, ha assenyalat que l'aprovació d'avui "és una molt bona notícia, ja que s'ha aconseguit una fita importantíssima i complim amb un compromís amb els treballadors del Consell, després d'una llarga feina amb els sindicats".

La carrera professional dona als treballadors la possibilitat de progressar, és un element motivador que dota l'administració pública de professionals amb més formació i coneixements del seu lloc de feina; i millora així el servei a la ciutadania, que és l'objectiu principal de les institucions.

Cal recordar que fins al 30 de novembre està obert el termini extraordinari per sol·licitar incorporar-se a la carrera professional i presentar la documentació necessària. Les sol·licituds es poden fer per registre d'entrada a l'OAC o telemàticament per l'OVAC, amb el formulari que es pot trobar a la web www.consellinsulardeformentera.cat, a l'àrea de Recursos Humans.

Increment salarial de l'1,5 % per pal·liar la inflació
D'altra banda, l'àrea de Recursos Humans informa que durant el mes de novembre s'aplicarà un increment de l'1,5 % a la nòmina dels treballadors, que serà amb caràcter retroactiu des del mes de gener per pal·liar els efectes de la inflació. D'aquesta manera, el Consell trasllada la pujada anunciada pel Ministeri d'Hisenda i pel Govern balear després de l'acord que va comptar amb el suport sindical.


28 de novembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 2 de 45

2

posam-horizontal-color

escoles esportives municipals

caib esports

valors esport logo